Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

thesiamee

ono je asi praktickejsie ist medzi ludi uz predtym. v stave ked sa prejedame a tesne po tom moc zdraveho rozumu v nas nie je... co tak chodit medzi 16-18:00 niekam prec, von, za niekym,...

misha

Alti, ale ja som jedla, naozaj som jedla dosť..Mamke sa proste nepáčilo, že som mala celé tričko mokré, že ho mohla žmýkať...ale ja to potrebujem, pretože sa tak zmenšia výčitky po jedle, naozaj mi to pomáha!!!!

Alternativa

Skus po tom kritickom jedeni okamzite ist medzi ludi, kde nebudes mat sancu a hlavne budes mat ine myslienky.
Mishka, tie pedale su dokaz, ze aj Tvojim blizkym rupu nervy. jasne, ze pohyb potrebujeme vsetci, ale aj PRAVIDELNY prisun VYZIVY. A to zrejme podla Tvojich rodicov nemas. Zamysli sa a pedale mozu byt rychlo namontovane naspat.

betka20

nic vtedy nic vtedy ako keby ma ovladala hlava.Ani neviem ako pridem do zachodu.Je to take ako keby ma telo nepocuvalo

chcemprestat

Chcem prestat s bulimou ale neviem ako.Jem pravidelne.No vzdy ked mam mat posledne jedlo prejem sa a vyvratim to.To je o 17:00 a posledne jedenie mam o 17:30 no a vtedy ked som uz vyvracana si dam biely jogurt a nejaku zeleninku.Ako mam urobit aby som sa uz neprejedala a vydrzala to????Problem je v tom ze nie som vobec hladna ale prejem sa a potom to vyvratim

misha

Alti, ja Ti kľudne prídem pomôcť, ak chceš:-) A aj Ti rada napečiem:-)....naši včera večer chytili nervy a odmontovali pedále z rotopedu!:-(((...Alti, čo si o tom myslíš? Veď aj keď mám PPP, pohyb predsa potrebujem:-( A mailík si idem prečítať..