Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Ahoj The,
pred casom si vravela, ze by si napisala svoj pribeh. Zatial som ho v komunite PPP /vpravo/ v linku pribehy nevidela. Ak je stale problem s adresou, je v komunite uvedena dole ako kontakt. Urcite pomozes svojou "spovedou" mnohym dievcatam :o)))

thesiamee

skus spravit dohodu s mamou, ked zjes toho dost na to aby ti zostala nejaka energia na vydaj, tak mozes cvicit, inak mas smolu a dodrzujte to obe!

Alternativa

Ano, Mishka, cvicit mozeme, ba musime kazdy. Ale primerane veku a hlavne diagnozam. A vsimla si si, co som napisala, kedy asi budu slapatka naspat? Tusim citas len to, co Ti vyhovuje, Ty betarka mala :o)

Alternativa

Mishka,
ak si cvicila normalne, tak do mokra prepotene tricko je signal, ze mas organizmus jo sakra zoslabeny. A take prehananie je nerozumne, lebo je nezdrave. Pojem "normalne" cvicenie je u kazdeho iny, presne ako "normalne" jedenie.

thesiamee

misha: porovnaj si prijem a vydaj energie. verim ze so svojimi skusenostami so to dokazes spocitat. su aspon v rovnovahe?

Alternativa

...alebo nahradit to kriticke jedenie tym naslednym, zdravym: zeleninove salaty s bielym jogurtom. No a potom uz nic. Ak mas pravidelnu vyzivu 4x, tak ten 5.x moze byt zelenina, urcite. A to Ti hlavicka predsa spracuje ako zdrave a "neskodne" jedlo.

thesiamee

netvar sa ze si neuvedomujes ze to prehanas... pohyb potrebujeme vsetci, ale v rozumnej miere a cvicit kazdy den az do vycerpania nie je rozumna miera... pokial viem snazis sa dostat z ppp a to znamena vyhnut sa hladovaniu prejedaniu prehnanemu cviceniu...