Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Tusim by som si mohla vypisat inzerat: baby help, idu sviatky a potrebujem vygruntovat. No a aj napiect, batoh zehlenia. Pritom by sme si fajn poklabosili :o))))).

Alternativa

Ahoj Mishka, mas mailik. Ja Ti nic nestiham, teraz prave planujem vyskocit na okna. Nie z okna :o), tak ma tie spinave okna zase nedenervuju. Ty ako, ucis sa po troske?

Alternativa

Ahoj dievcatka,
aky je tento konciaci den? Este mate sancu ho vylepsit usmevom, pohladkanim, len takym normalnym podrkotanim s kamoskou, maminou. Skoda, ze ste tieto dni nenapisali viacere o sebe. Zeby pohoda? Rada by som v to verila, tak sa usmejte.

17.34

Ahojte, neviem ci to niekomu pomoze ale trosku sa posnazim..:))
Je to vytrhnute z dialogu s niekym koho velmi dobre poznam..

Ale ti poviem, ze pre nieco sme a mame
pre nieco existovat a splnit si poslanie
a tak nam ostava iba nas vecny boj so
svetom, v ktorom sa tazko
hladaju spojenci.. Zivot je vyzva. Nasa cesta je tazka niektora mozno najtazsia,
ale len taka ma cenu najvyssiu
a nepredat sa lacno tym, ktory sa na nu
iba pozeraju a nic nerobia a iba
posudzuju, ublizuju svojim blizkym a ani o tom
nevedia..
Chcel by som touto cestou napisat a mozno doliat trochu sil bojovat..:))
A povedat, ze ja bojujem, bojoval som a bojovat budem
proti chorobe tejto doby a
spolocnosti, plnej psychickeho nasilia a
materializmu, to je hnaci
motor mojho zitia a som pochopil, ze je
to moja cesta to zmenit..
A hlavne, pomahat ludom ktorych tento problem pohltil..
Pekny vecer a velky usmev, zivot je krasny len staci vzlietnut a nadychnut sa slobody..:))

nikolka

ahojte..dnes mam taky trochu dost nepozitivny den. sa mi dnes nic nedari..asi som vstala blbou nohou z postele alebo co. a strasne ma svrbi oko, lebo ked som sa rano malovala, som si donho pichla riasenkou:(
a navyse, vobec sa mi nepaci ze idu vianoce...sviatok obzerstva

kiky

misha: no neviem čo povedať..možno len prečítaj si čo si napísala o jedle..je to podľa teba naozaj množstvo z ktorého sa priberá???Ja neviem..mne sa zdá skôr že by som s tým nevládala ani hábať sa nieto ísť na rotoped tak neskoro v noci..
nechcem ťa poučovať ani nič podobné to nie veď ja sama robím blbosti ale bez pribratia to nepojde. Dokým telo nedostane normálne jedlo stále budeš len o tom uvažovať a mať depky..veĎ tie su z toho že nepapáš..no ale urob ako uznáš za vhodné..len prosím mysli na svoje zdravie

misha

Ahojte, dievčatá..Len vám chcem povedať, že som sa dnes mala veľmi dobre. Ráno na 6h som išla do práce, potom ku psychologičke- k tej, ku ktorej som chodila, bolo vynikajúco!!!, a potom som bola na 2h v saune!!! Tam bolo tiež fajn- len mi tam bilo dosť srdiečko:-(...Keďže som bola stále z domu, raňajkovala som kávu, o 16h graham. rožok, o 19:15 celý nízkotuč. tvaroh, o 21h- 3 mandarinky. Teraz sa idem prezliecť a idem cvičiť hodinku na rotopede pre lepší pocit a zničiť tak výčitky, ktoré prišli po mandrarinkách, v hlave mám "hlas", že priberem:-(( Je pravda, že ak je človek veľa zaneprázdený, nie je čas na trápenie..Ja sa cítim za dnešok pekne. Krásny večer..

zuju

kiky: odkedy ta poznam odtial mam pocit ze v tebe som nasla mladsiu sestru, mam podobne problemy ako ty, caka ma vyjadrenie svojich pocit v oblasti znasilnenia a 2 tyzdnoveho pobytu na uzavretom oddeleni psychiatrie, viem ze to bude tazke, ale doverujem svojmu terapeutovi ze ma nenecha v kasi, a co sa tyka psychologicky, ak je profesionalka najde si odstup k tebe hoci vyjadreny blizsim vztahom, mne minuly tyzden povedal terapeut ze som pre neho velky bojovnik