Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

misha

Alti, ja im to hovorím stále! Lenže nikto mi to netoleruje! Stále mamke vysvetlujem, nech mi nekupuje sladkosti, vždy to dopadne tak, že zjem všetky naraz, a potom je zle:-(...babka mi dala na Mikuláša zubnú pastu- beliacu, stála 140Sk, určite budú aj sladkosti v stredu:-( Ja by som naozaj radšej ovocie!!!!

Alternativa

A kedze ide Mikulas, popros Mishka mamu aj babku, aby nekupovali vela sladkosti, nech Ti daju do nablyskanej cizmicky radsej mandarinky, banany, ananas, take ovocie, co mas rada a kazdy den si ho nekupis. Treba im to povedat.

Alternativa

The,
vpravo svieti zlty obdlznik "komunita, an., bul. To si klikni. Hore na liste mas pribehy, tie si klikni. Potom chod celkom dole na strane, dole je zase lista a tam klikni kontakt. otvori sa Ti mail zrejme na adminov.

misha

Alti, možno neskôr pomaranč...No, a s tým pitným režimom sa Ti musím priznať. Už som pila 2 litre denne, ale zasa...:-( Dnes zatiaľ 2 deci vody, ale idem hneď pre čajík!!!! Ja neviem, mne to s tou vodou proste nejde:( A banánik kúpim zajtra..
Thesiamee, ten jedálník na chladničku není zlý nápad..ale moja mamka mi nedáva normálne porcie, vždy mi dá veľa!!!

thesiamee

alti: ja som asi uplne nepouzitelna, ale jediny kontakt co tu svieti,tak su nejake pripomienky... to akoze tade?
Misha: ale ani ty nemas spravny odhad, tak si stiahni z idealni.cz jedalnicek, vycap ho na chladnicku a ked ho dodrzis tak mozes cvicit... preco mam pocit ze hlads len vyhovorky a ja ti mam dokazovat ako to ide?

Alternativa

Usmievam sa, Mishka, lebo to chapem. Chapem Vas obe, kazda mate svoju pravdu. Mama si tie pridavky mohla odpustit /ale ked Ti tu kycku, co spapas, chcela prilepsit/, ale ten Tvoj jedalnicek - no, slapatka by si ani odo mna nedostala :o))). Tak a teraz sa usmej a povedz si: tie matky su vsetky rovnake. A uvar si cajik. Ako si s pitnym rezimom/

misha

Alti, ja čítam všetko, a áno, všimla som si...Viem, dnes to asi nebude dobrý nápad- ráno som mala jogurt, teraz som dojedla veľký rohlík, ale aspoň na pol hodinku...Včera som jedla dosť, naozaj dosť, neklamem!!!!
Thesiamee,
lenže pre mamku je vyhovujúca porcia jedno veľké prasa! Vtedy by bola spokojná!
Včera sme sa pohádali kvôli ryži. Urobila ryžu, potom do nej dala trochu oleja, a keď mi zohrievala obed, dala mi to na panvicu a zasa trochu oleja!!!!! Alti, chápeš to?????????