Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

katika20

S maminou nejak zvlast dobre nevychadzam, tak toto riesenie rovno skrtam. .....Este som nepostrehla nejake zavaznejsie zdravotne problemy. Snad len bolesti zaludka, ale to je asi po zvracani logicke. .....Mozno len ze som stale smutna a tym trapim okolie, to ma trapi viac ako zdravotne problemy. ...Uz pomalinky pojdem, no velmi ti dakujem Iris a aj Tebe misha, ze ste ma chvilu vypoculi. Vela to pre mna znamena, naozaj........majte krasny vecer! dakujem

iris.

sme tu,mia.
anorexia, bulimia naozaj pomaly zabija. preto treba zabit ju, a to najlepsie,ked je este slaba,v zaciatkoch. ked vam ovladne cely rozum,tak uz ju nebudete chciet stratit...bude to neustaly boj v hlave...na zblaznenie! a bude to nesmierne tazke. lebo jediny uciel ppp je zabit vas. pomaly ale isto!

iris.

tak vidis,katika. necitis sa ale taku ju skutocne mas!!! nie je to uz podviziva?? ten 1 cm medzi nami ani nevidiet ale 10 kg je obrovsky rozdiel. a to ja som stihla! kazdy mi tvrdi,ze mam krasnu postavu. mala by si zacat s liecbou psychiky, sama vidis, ze tam je problem. si podvizivena a necitis sa na to!!! tvoj pohlad je skresleny a ovplyvneny PPP. nemas na co cakat,moja.ak s tym nezacnes nieco robit,tak sa to bude zhorsovat. aj 30 kilova si budes pripadat tucna a odvezu ta v kritickom stave do nemocnice. prinajlepsom prezijes ale mozno bez obliciek. dializu asi nechces prezivat.

iris.

rozdup, miska. nejde ti to?? tak to poslem este raz z pevneho disku.
katika,najlepsie je to povedat, nemusis hned vsetkym. staci doma mamine alebo niekomu inemu. a dobre je aj ist za psychologickou. lebo potom budes musiet za psychiatrickou a to uz bude vaznejsie. najlepsie je to riesit kym sa to da lahkou cestou, a kym nemas zavaznejsie ohrozene zdravie. ale pri takmo zvracani ako pises,tak to uz musis mat problemy,hoci si ich zatial nijako zvlast neuvedomujes.

katika20

Iris, no tym obrom som ani tak nemyslela moju vysku ale celkovo postavu.....meriam 169cm a vazim 49-50kg........no na taku vahu sa vobec necitim...

katika20

misha: bojim sa co by nato povedali nasi a okolie keby sa to dozvedeli. Nikto ani len netusi co sa to somnou deje. ...Vedia ze sa stale obavam o svoju hmotnost a ze si ju strazim ako oko v hlave.....ale o takomto niecom urcite nepremyslaju. Mam z toho strach!:(.........