Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

iris.

to nie je dobre,ja sice nie som odbornik,ani som taky problem nikdy nemala, ani nik z mojich blizkych, ale citam si o tom v poslednom case hodne clankov. aj tu na fore. je to nebezpecne.ak ma ppp uz 4 roky,tak s tym nieco rob.lebo je to ako zavislost,a ppp si stale vyzaduje viac a viac. treba to stopnut v zaciatkoch...zvlast ak pises,ze stale zlyhavas. bola si uz u nejakej psychologicky na pokec o PPP?

katika20

Iris , dakujem ti velmi pekne. Vies som v tom vsetkom sama tak hladam utechu a povzbudenie za pocitacom:(. Ale pomaha to, aspon sa nemusim s vtieravymi myslienkami zozierat sama niekde v kute.
No prehanadla som nikdy neskusala. Asi prve dva roky som nejedla skoro vobec, a posledne dva roky sa mi dni nic nejedenia striedaju s dnami kedy do seba nahadzem vsetko co vidim a potom kvoli vycitakam nasledne vsetko vyzvraciam:((.......A taky den som mala prave dnes:(.som taka unavena a slaba

katika20

Nikka: Nestracaj cas a pomoz svojej kamaratke!.....Tato nemoc postupuje velmi rychlo, je potrebne rychlo konat!...Pamätaj, ze uz aj zajtra by mohlo byt neskoro!

iris.

katika,a ty mas aky problem? zvracias alebo pouzivas prehanadla??
ak sa to podari ostatnym,ako im to krasne prajes,tak aj tebe,moja!!!

katika20

Vsetkym vam co ste tu, co sa trapite a hladate vsetky mozne riesenia na uzdravenie, z celeho srdca prajem, aby ste sa dostali na spravnu cestu a uz nikdy nemuseli prezivat toto peklo. Zasluzite si zit krasny a plnohodnotny zivot.........nestracajte nadej, dostanete sa z toho!.....staci len chciet a nevzdavat sa! Strasne Vam vsetkym drzim palceky!!!!!!!!!!!!!!!!!!

katika20

sunshine: Ahooooj, aj ja ta zdravim. Je super ze si nasla kluc k uspechu. Je skvele ze nestracas nadej a ze veris ze to dokazes. Urcite to dokazes!!!!........Ja tiez bojujem, no zatial dost neuspesne:(((. Je to tak velmi tazke, dnes mam zo seba strasne pocity a som velmi sklamana.........stale sa len prejedam a potom...:(((( Ja uz to asi nezvladnem!Neviem ako dalej!

...

sunshine zelame to aj tebe!!! nevzdavaj. si zlata,ze si napisala,povzbudila si nas,aby sme sa ohhodlali urobit konecne nieco aj my. radikalne zmeny k lepsiemu.

sunshine

Ahoj baby. ozyvam sa vam zo zamoria.som tazka bulimicka, no verte, ci nie, jedine, co mi pomohlo, bola radikalna zmena prostredia. teraz som v usa, pri mori, v teplucku, uzivam si kazdy den, a nezvraciam. nevravim, z je to vzdy jednoduche, ale pomalicky sa ucim pristupovat k svojmu telu s uctou.ozaj pomalicky, z casu na cas ma este chyti zachvat, ale nevzdam to.bulimia je strasna pliaga, tak vam zelam, aby ste v sebe nasli odvahu a silu bojovat s nou. a nebojte sa robit akokolvek radikalne rozhodnutia, ak si myslite, ze vam to pomoze. sami sa pozname najlepsie, no nie?