Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

katika20

Musi byt preca v tvojom zivote niekto alebo nieco, co ti dava silu zit, co ta naplna... Nesmies vsetko vidiet tak cierne, ...mozno za tym vsetkym sa ukryva nieco pekne, krasne...len ty to nevidis alebo nechces vidiet. .....alebo to mozno este len hladas....a ver mi, ze to urcite najdes!

katika20

arweena : To je to naozaj tak zle!! Nieje v tvojom okoli nikto s kym si vychadzas??....mozno ti chcu len pomoct a ty to preto vnimas ako napäte vztahy.

katika20

Ak to nempomoze , zober ich a splachni do zachodu!!!...........proste sa ich nejakym sposobom zbav, aby ta uz viacej nepokusali!

arweena

je mi fakt hrozne...mam stresujucu pracu, priatela ktory ma nechape, napäte vztahy v rodine a este k tomu aj bulimiu

katika20

Neboj, tu silu urcite v sebe najdes!....Treba len stale bojovat a pokusat sa vyjst z tohoto vecneho boja ako vitaz!!.....Musis byt silna, vsetky musime byt silne,len vtedy budeme mat nadej.

arweena

Katika20
Ťažke to je stale a mam pocit ze stale viac...asi je to spôsob trestania sa za to, co som mohla urobit a neurobila...ty vies co ti odstartovalo chorobu?

katika20

nikto nevie co prezivame, nikto nas nepochopi, tak ako my tu navzajom!.....Ten kto si to na vlastnej kozi nezazil alebo to prave nepreziva, nevie co to je!

katika20

Je dobre ze si napisala, len sa vyrozpravaj a napis vsetko co ti lezi na srdiecku, uvidis ze sa ti ulavi. Nesmies to v sebe dusit, tu sme jedna pre druhu!