Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

misha

iriska, mne to napísala Alti včera do mailíku...Mailík prišiel, ale nejako mi to nejde:-(....Tak čo by si si mohla dať o takejto hodine, aby si neporušila svoju dietu?

iris.

miska :))))) sa smejem. to napisala ta prava :)))))
mishi, a ty na co cakas s tymi tabl? na to,ze ich raz predsa len pouzijes? take moznosti si nedavaj. šmar ich tam kam patria a budes mat pokoj.vsak uz chces dokazat,ze to zvladnes,nie?

iris.

nemam vobec ppp. ovocie jedavam len rano, respektive doobeda. snazim sa trosku oddelenu stravu. pri nej mozem vsetko,a nepriberam. k tym mojim 60 kg mi viac netreba. som taka akuratna a stihla. nosim 38 ale niekedy obleciem aj 36 a niekedy 40. podla toho,ako je to site.
takze alti na sluzobke? ze ani vediet nedala!!
uz ti prisiel mail,miska?
katika,obor? mas viac ako ja? ja mam 170 vysku

katika20

.......Iris, dakujem ze si odpisala:)..mna to vzdy velmi potesi, ak si ma tu niekto vsimne:).U psychologicky som nikdy nebola, a ani sa tam nechystam. Neverim tomu, ze by mi to pomohlo. Ved vsetky tie reci okolo toho uz velmi dobre poznam a sama si ich dobre uvedomujem. Verim ze sama sa z toho nejako uz dostanem. Viem, ze 4 roky je uz dost dlha doba, robim vsetko preto aby som to prekonala a vyliecila sa. Stale este hori vo mne plamienok nadeje, je sice uz velmi malicky,ale hori. Stale sa len vazim, pripadam si ako obor:(((.....je to vazne chore, ja viem.......

misha

alti išla na služobku, príde v stredu:-) Ja neviem, čo s tými tbl.:-( Nemáš doma ovocie? Keď si hladnučká, choď si dať aspoň to...veď nemáš ten hlas PPP, nie?:-)

iris.

uz ho asi mas!! ja sa mozno este najem...ale asi nie.idem pit. kedy to urobis tymi tabl?
nevadi,ked si ty nie spokojna,dôlezitejsie je brusko!!!! to si pyta co potrebuje a velmi dobre vie,ze potrebuje,preto si pyta. ty si nespokojna iba kvoli ppp. inak by si bola spokojna az nad mieru,zlato.
a nevies co je s alternativou? davno som ju nevidela.

misha

To si tej večeri moc nedala:-)...a moja večera bola zdravá, lebo inak by to zle dopadlo, keďže som ešte nevyhodila to, čo mám- veď vieš:-(....Ale bruško je spokojné, len ja moc nie:-(....a mailík?:-) Teším sa:-)

iris.

sama!!!
:)) ale boli fajn. dostala som sms. a aka bola vecera? ja som mala syrovu polievku a nanuk :))) a som hladna ako vlk. idem ti poslat mailik. vyckaj sekundicku. nasmejes sa :))

misha

iriska, písala som Ti sms-ku, čítala si? Bola som v práci, a potom som išla do Hodonína za kamarátkou- má tiež PPP. Chodili sme po nákupoch, chcela som si niečo kúpiť:-) Domov som prišla o 19h..Bolo fajn, len teraz výčitky z večere, taký divný pocit, ale to prejde...dá sa to vydržať, určite je to lepšie než včera....A u nás bolo tiež krásne, ani zima moc nie je:-) A prechádzky si mala sama?