Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

mama42

nikka
tvoja kamaratka ma velky problem ...velku podvahu...myslim ze tento tato jej vyska a vaha su zrele uz na hospitalizaciu do nemocnice...to ze je na nu jej mama prisna tak to moze byt takisto dovod preco tu anorexiu dostala...zly vztah matka dcera casto je spustacom tejto choroby...ak jej chces pomoct urcite nech to povie rodicom ....alebo ty im to povedz a urcite by mala ist za psychologom..kym nie je neskoro...z tej choroby ak sa rychlo zachyti sa dostane skor...ako ked sa zachyti neskor..potom sa z nej nedostane uz nikdy..a moze to skoncit aj smrtou...AK SI JEJ KAMARATKA NENECHAJ JU VTOM..ONA KED TI TO POVEDALA CAKA OD TEBA POMOC..AJ KED TERAZ TO UZ OPAT NEPRIZNA...SAMA SA Z TEJ CHOROBY NEDOSTANE

nikka

Ahojte.Mam taky problem.no vlastne nie ja ale moja kamaratka.uz dlhsie sa mi zdalo ze s nou nieje nieco v poriadku.velmi schudla.pri vyske 170cm vazi asi len 42 kg.v skole pred nami jedla vsetko.takze sme si mysleli ze mozno je len chora alebo ma zle obdobie.jednoducho ze to nic nieje.no raz ked som u nej spala,zverila sa mi.uz rok je anorektickou.snazi sa z toho dostat ale nedokaze to.rodicom sa to boji povedat.ja ju aj chapem,pretoze jej mama je velmi prisna a nestara sa o nu tak ako by matka mala.lenze ja jej nedokazem pomoct.na druhy den ako mi to povedala,tvarila sa ze nic.ked som chcela nadhodit tu temu,len ma zahriakla nech som ticho.prosim poradte mi co mam robit lebo ju mam veeeelmi rada a zalezi mi na jej zdravi.dakujem

iriska

mishi, som ti poslala mail. teraz odisiel. tak si precitaj.
alti, ja tiez. myslim, ze budem len kratko, ale nakoniec sa zdrzim dlllho a aj zabudnem, ze sa mozem prihlasit! tak ahoooj.a dobre sa vyspite.

alti

Prajem Vam dobru noc. Mishka, nic nie je stratene, v pondelok sa aj Ty vazne rozbehni za svojim zdravim. Mas sancu ho dochytit, teraz este ano...

alti

Pozrela som cez vyhladavac, Iris zeleny nie je, pomylila som sa. Inak ja Alti pouzivam, ked chcem byt len chvilu v temach /aj dnes som planovala :o)/. A len cakam, ze niekto napise pod tymto nickom nejaku "haluz".

iriska

alti, ty si tu videla aj nick "iris" na zeleno??? iris bez bodky na zeleno??? tak to som nebola ja, to bol ten zlodej :))) ktory mi ho chmatol! ja mam zelenu len irisku :))

alti

Myslis slzickami? Tak to je sice dobre poplakat si, ale nie prilis dlho, Mishka. Treba konat. V tomto pripade liecit sa fakt intenzivne. A Sunny20 to pochopila. Tak podme Mishka, nastartuj sa aj Ty.

iriska

aj ja som to tam prave citala! klobuk dole, mudre dievca. mame co robit s odvahou. sunny to ma uz napoly vyhrate!
miska,preco je ti tak smutno? ze si to iste nedokazala? je pravda,ze by si dnes uz mohla byt pred sunny, ale mozes to stihnut aj v pondelok! staci sa rozhodnut a hned konat! necakat na zazraky,ale pricinit sa o ten zazrak vlasnym rozhodnutim.