Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

ach....

oducili sme creva pracovat.aj zaludok sme odnaucili,tak nam nic nechce fungovat.
poradteeeeeeeeee, prosim.zacat malymi sustami,dobre pohryzt,travenie zacina uz v ustach.a prehanadla ziadne,tiez oducaju creva pracovat. asi treba vytrpiet,ked sme si to narobili.

aeryn_sun

ja som s bulimiou schudla 15 kil, a nemam pocit ze by som ju mixovala s anorexiou...proste som kazdy den vracala vsetko jedlo co som zjedla...teraz sa snazim jest normalne, hoci sa mi moc nedari.a este k tomu ked som sa prinutila nechat v sebe aj nejake tie obedy(lebo ranajky jem vzdy) tak mi proste nefunguju creva.minuly tyzden som si musela prvy raz v zivote dat prehanadlo,aj ked nerada, ale tie krce sa nedali vydrzat.a teraz to zacina zase.co mam robit aby mi konecnce normalne travilo??ked ani jest poriadne nepomaha...

sewie

no,vies z bulimie sa zvycajne nechudne,jedine ak by bola kombinovana s anorexiou,prave naopak,cukry a tuky ktore prijmes sa vstrebavaju skor a teda vracas vacsinou len ziviny ktore potrebujes,takze v konecnom dosledku mozes pribrat...vzhladom na to ze to robis kazdy den je to s tebou uz velmi vazne!prestan cim skor...teda dufam ze chces s tzm prestat!ma to skutocne vela nebezpecnych rizik,aj ja som bola bulimicka,teraz som abstinent,citim tie skody co som si sposobila sama na sebe

iris.

kazda s ppp je tlsta hoci je vychudnuta. vsimni si,co pise katika.aku ma vahu a aka sa vidi ona sama? o tom je ppp. ked s nou nezacnete nieco konecne robit-liecit,tak stale budete mysliet,ze ste tucne,hoci na vas nebude nic ine len kosti. a zomriete,...
preto nepocuvaj,co ti hovori tvoja hlavka o tvojej vahe,ale co hovoria iny ludia. oni ta posudzuju zdravym usudkom. ak mas ppp,tak to zacni riesit,najlepsie hned. zazraky,ze si pomozete same sa deju mozno len tesne po zaciatku ppp. potom POTREBUJETE pomoc odbornika. aj ty,... lenze potom ju mozno ani nebudes chciet.budes chciet zomriet a vyhladovat sa.jednu minutu budes chciet liecit a hned o chvilku to uz nebude platit. bola si s tym uz za niekym??

iris.

...to sa nedozvies,lebo je to jedno.ona vie, ze ma problem,nech uz je vaha aka je. chces zistit,ci mas menej? mas aj ty problem s ppp?