tento clanok je pre vas vsetky. nieje to tak davno co som si nasiel priatelku. Je to to najlepsie dievca ake som kedy mohol stretnut, dokonale sklbenie vsetkeho co som si kedy prial. Bolo to fayn, az kym sa raz nestalo nieco co som proste nedokazal pochopit, ale chcel som, strasne moc, tak som zacal robit to co vzdy, rypat, hladat az som nasiel. To co som nasiel ma najskor rozplakalo, premkol ma pocit uzkosti, beznadeje a strasneho chladu. Vzdy ked mame vysnivane nieco take krasne, take dokonale tak to musi nieco pokazit. V mojom pripade to je ana. To co mi na tom pripada ironicke, je prave to ze mnohe z Vas prave takto hladaju cestu k dokonalosti, ale najdu akurat tak utrpenie, a znenavidia same seba. Pamatajte ze ste boli stvorene tak ako ste, ste ludia a kazdy clovek je svojim sposobom krasny. A vzdy sa najde niekto kto to dokaze ocenit. Po krutom zisteni mi zacali prechadzat hlavou rozne myslienky, ale dospel som k jedinemu zaveru. Lubim ju a vzdy budem, nech sa stane cokolvek. A pevne, vzdy, v kazdej sekunde verim ze sa to raz skonci. Neviem ako, neviem kedy, ale to najdolezitejsie je nadej a viera. Ziadna z Vas nesmie rezignovat a vzdat sa. Zaklad je si uvedomit ze to cele je utrpenie a asi najvacsia chyba v zivote aku robite. Tieto riadky Vam mozno ze nepomozu, ale verte mi ze okolo Vas je mnoho ludi ktori su ochotni pre Vas a Vase stastie spravit vsetko, co bude v ich silach a moznostiach. A ja dufam ze to prekliate ForEver? sa raz zmeni na never more !!, u kazdej z Vas ... ale k tomu je potrebna jedna podstatna vec. musite chciet, verit a nesmiete rezignovat, cesta bude tazka, trnista, je to choroba na ktoru neexistuje vseliek, jediny liek nosite vy samy, vo vasej hlave a ten liek sa vola stastie a radost z bezneho zivota, jedine to dokaze tento prekliaty virus vypudit prec. vratit do normalu vase pokryvene vnimanie sveta a zahodit konecne raz kaloricke tabulky a vahy. A naucit sa zit, vychutnavat si zivot so vsetkym. Zamyslite sa nad tym ci viete ako chuti zivot? Ak chcete ten pocit poznat, tak Vam drzim palce a mate nadej. Ak nie, tak Boh Vam pomahaj.