Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

mis.

Chilli, som na tom rovnako. A vieš čo ma najviac hnevá? Že všetky tie hospitalzácie mám v papieroch. V pondelok nastupujem do práce. Musela som ísť na preventivku k inému lekárovi. Prečítala som si svoju kartu, čo mám u obvodnej. Ja v nej nič iné nemám, len samé prepúšťacie správy zo psychiatrií- diagnóza ment. anorexia purgatívneho typu! Paráda:-( Ešte tam mám jeden papier od zubárky, fakt všetko psychiatria. Myslela som, že sa prepadnem hanbou! A že mi tú prácu ani nepotvrdí. Dnes toho ľutujem, že som liezla na liečenia, keď som sa vtedy vlastne liečiť moc nechcela... nebola som si tým teda istá...

Chilli

mis ja viem...:(((chápem ťa...až príliš dobre.
ale ako sa to dá?keď nemám pevnú vôlu?nemôžem byť stále v nemocnnici,kde na mňa dohliadajú...a sama to nezvládam!

nikolka

Chilli:
nekecaj blbosti. Vyliecit sa z toho da ak sa ti uz nepodari uplne, urcite to budes mat aspon pod kontrolou. Certik mozno v hlavke ostane, ale len taky malicky a upadne do zabudnutia. Neopustaj sa prosim

Chilli

tento boj sa nikdy nedá vyhrať.je zbytočné sa snažiť,pretože aj tak vždy zlyhám.asi by bolo pre všetkých lepšie (pre mňa aj pre rodinu) kebyže tu nie som....:(((mám posratý život...nechce sa mi žiť.všetko je nanič,nikdy nebudem normálna

alti

Moja velka pusa ide aj k Mishke, dozvedela som sa, ze tiez paradne zmaturovala. Ste sikovne, babenky, tak zamakajte aj na svojom zdravi, to sa urcite oplati. :D :D :D

alti

Jeeej, posielam Ti velku pusu, si sikulka, ForEver?. Hoci o Tvojom uspechu sme tu nepochybovali, ale je super zazit si to "live", vsak? A na Tvoj odkaz som netrpezlivo cakala, dik. Takze kmitas dalej, ale tak to ma byt. Zivot ma byt plny pohybu, aktivit. Vtedy ho precitis, aj s uspechmi. Drz sa a daj vediet, kedy mas prijimacky. Batoh altiovskej energie mas isty :D

ForEver?

ahoj alti!

tak, mam to za sebou. bolo to perfektne. chemia- no uzas, uzas:) dakujem za mimozmyslovu podporu :)
som taka stastna, ze to dopadlo dobre!

a teraz..teraz sa idem zas ucit. na skusky :)
ja sa fakt nezastavim
maj sa pekne, uzivaj si slniecka!