Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

mis.

Chilli, ale či chceš skutočne...Ja tiež hovorím, že chcem, ale na druhý deň nechcem, lebo sa niečo pokašle....fakt si myslíš, že za ten mesiac nastal taká zmena? A chodíš niekam ambulantne?

Chilli

hej,presne toto mi tam vadilo...tá doktorka je šibnutá...nepúšťala nás von,len ako ty hovoríš,že len na pár minút.To ozaj je v PK tak?tak to je super!ja chcem.určite sa toho dosť zmenilo,lebo vtedy som si hovorila,že ja tam nepatrím,ale teraz viem,že mám problém a ja si s ním neviem poradiť.chcem sa z toho dostať!

mis.

A čo som zabudla, v Pk môžeš mať pri sebe mobil 24h denne, a môžeš mať každý deň návštevy, čo v Ba neexistuje!

mis.

Chilli, v čom je Pk lepší? Vo všetkom! V Pk máš spoločné vychádzky- niekoľko hodinové, máš každý deň rôzne terapie, telocvičňu, máš vychádzky do areálu aj hodinové, bez sestričky......nejednajú tam s Tebou ako s deckom....v Ba máš povolené len 10min. do areálu s personálom a "raz za rok" terapiu. Len ležíš a žereš. To je jediná vec, ktorú tam môžeš robiť...Keď si tam bola pred mesiacom a pol, myslíš, že teraz to bude mať zmyseľ, že sa niečo zmenilo v tom chcení?

Chilli

bola som tam asi pred mesiacom a pol.a to s tými terapiami máš pravdu...ten blbý Obuch je riadny debil sprostý...a v čom je pezinok lepší?

mis.

Chilli, to musíš vedieť ty, či by Ti to teraz pomohlo...ako sa cítiš....Či si do toho ochotná dať všetko, alebo zasa len trochu. Ja som bola 1x v Ba a potom všetko Pk. A určite je lepší Pk. Aj čo sa týka terapii. Veď v Ba žiadne poriadne nie sú!

Chilli

mis no...to ja som nikde nevydržala,lebo ja som taká.čo ma trochu aj dosť mrzí...myslíš,že keby som išla zas do nemocky,tak sa to zlepší?a ako to je v pezinku...ty si bola všelikde,nie?tak to asi vieš porovnať

mis.

Chilli, liečenie ma podľa mňa význam len vtedy, ak sa chceš uzdraviť na 100%. Ináč je to zbytočné. To si v každej nemocke vydržala tak krátko? To sa potom nečuduj. Treba absolvovať celú liečbu, t. j. 3 mesiace! A čo na to rodičia?

Chilli

mis,to mi hovor,veď ja tiež len samé prepúšťačky...za tri mesiace som vystriedala tri psychiatrie. a teraz rozmýšlam,že sa vrátim do blavy alebo pôjdem do pezinka alebo do zálužia,lebo už si fakt neviem dať rady sama so sebou...len neviem či mi to pomôže...