Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Predstav si, ze vcera sme sa pri jednej pokladni stretli s Kiky, totalna nahodicka. A povedali sme si, ze v lete si najdeme viac casu na stretnutia. Ked budes v lete tu, daj vediet, urcite. Kiky tiez kmita, vyzera pekne, je opalena. Tesila som sa, ako dobre vyzera. Tak musis zabojovat, ForEver?, aby to spolocne mesto bolo pravdou :D.

ForEver?

alti prepac, ja som toho mala v poslednom case vela, preto som sa tu ani nevyskytovala, radsej..bala som sa tym vobec zaoberat.
ano, ten isty sympatak a dufam, ze uz navzdy :)
tiez na teba casto myslim, aj na kiky... ved dufam, ze uz o par mesiacov budeme vsetky v jednom meste. :)
a nic proti chemtechu, ale dufam, ze ten to nebude:D
inak, v poslednom case je mi strasne fajn. az teraz, ked sa na mna zosypali vsetky tie skusky... ale, chvalabohu, nesklzla som do nicoho. poctivuo doplnujem kilojouly:)

Alternativa

Ako fajn, ze sme sa tu "scukli". Casto na Teba, ForEver? myslim a lala, uz vsetko viem, teda skoro vsetko. A co tak zmenit temu...laska je stale ten isty sympatak? Ak ano, pozdravujem ho.

ForEver?

ahoj alti a vsetci!
tak, vcerajsia maturita nebola fakt nic moc pre excelentu perfektcionistku. stastie mi prialo, a tak som si vytiahla tu najhorsiu otazku, aka tam bola. (ale, aspon som pomohla tym, co isli po mne:) dostala som dvojku. no nic. ale..ach jaj. biologia. ja a dvojka. no nic. este, ze to boli nejake stielkate rastliny:)
fakt zivotne dolezita vec... anglictina pohodicka, za jedna.
este ma vo stvrtok caka chemia a slovencina, tak dufam, ze to spravim. dufam, modlim sa nad slovencinou.
ale, uz som v pohode... viac- menej. aj ked to dnes vidim na kanvicu kavy a bdenia nad nezmyslami:)
tatinko, chvalabohu, ma ignoruje, tak sa dnes aspon nedozviem ziadne prekvapive zistenia...
ok, dost o mne. co vy?

Alternativa

ForEver? aka je dnes vecer situacia? Uz mas celu maturitu za sebou? Daj nam tu vsetkym vediet. Inak, odchadzaju mi vsetkz PC pod rukami /presne uz 2, preto som tu zriedka, ICQ nejde/ a znami hovoria, ze tu likvidaciu PC robi more mojej pozitivnej energie. Rada sa s nou s Vami podelim :D. A maturantiek je tu viac :D, dajte vediet. Mishka, Ty ako?

ForEver?

no tak prave som si s otcom hodila rozhovor.
vtipne. poznamenal, ze on to tak nemyslel, ze som tucna, myslel to tak, ze som strasne pribrala, ale ze je to dobre, lebo sa bal, ze budem mat tu..anorexiu.
niektori ludia su velmi vsimavi.

a maturita. no neviem. celkom som zneistela. a je toho fakt vela.

najvtipnejsie na tom je to, ze som sa v poslednej dobe uz zacala zmierovat s tym ako vyzeram. hovorim si- ok, no, aspon nevyzeram ako ruzova pipka.

ale..ono, ta..anorexia, tak to nebolo o tom, ze chcem vyzerat ako pipka.

a treeesk.

Summer_

Ale no :) mas teraz asi trosku vela toho vsak? Ale neboj matura prejde :)
A kolo vazis teraz_? Ocko asi len provokoval nie? :) Aj mne to moj rozpraval obcas :(
A neboj matura pojde aj slovina .... faakt...
Inak tie pocity ze tucna, hlupa, skareda poznam mooc dobre :D A prave teraz som sa tak "nazrala" ze fuuj :( je mi zo mna zleeee...!!!!!!!

ForEver?

a sudiac podla gramatiky, co som tu nahodila, slovencina bude tiez excelentna. krasne. tucna, hlupa, skareda. ja sa mam tak rada.

ForEver?

ahoj!
som unavena z toho, ako sa stale ucim. stale, stale, stale. a ako som dnes na maturite zahviezdila. bolo to hrozne, hrozne.
a prave to zaklincoval moj otec, ked prisiel do izby a oznamil mi, ze som strasne pribrala a vyzeram hrozne.
z coho dedukujem: asi som sa mu pacila, pri 45 kilach. pretoze vtedy za mnou nechodil pre istotu vobec.