Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

ForEver?

ale prdlajs, on len, ako zvycajne, nie je nabity:)
ja ti zavolam, dobre? len sa musim tuto, s majorom meisnerom, dohodnut.
ale v podstate som zajtra tam uz o dvanastej- ak nase zeleznice nebudu robit fory, no a do stvrtej mam cas- potom sa musim dostat z bodu A do bodu B- a asi pojdem este cez dalsie body navyse:) no nic, to ma len tak teraz napada, ze ja zas niekde zabludim:)
ako s kiky? mohla by?

Alternativa

Fajn, tak sa stretnime. Ale Tvoj mobil je nefunkcny, novy nemam. Tak skus cinknut Ty mne z noveho. Da sa to? Alebo cez mail. A mna nikto neotravuje, a uz vobec nie zdeptani :D. Neboj, to zvladnes, zase bude fajn.

ForEver?

ja som ti akurat chcela napisat, ze tam teraz tri dni budem :)
len som nevedela, ci aj takato zdeptana mozem otravovat.
mna chyta nejaka paranoja:) tusim si o mne vsetci rozpravaju. tu, hla, chlap s niekym vola a ja som do spiku kosti presvedcena, ze sa rozprava s niekym o mne. no hroza:)
ja sa strasne bojim, ze v tom zas budem lietat ako slipy na snure niekde na petrzalskom balkone. a vsetko bude zas pekne krasne v keli.
dnes som sa rozpravala s mojou kamoskou, ktora tiez trpela anorexiou.
a napisala mudru vetu: vies, teraz mozem robit vsetko, mozem mat vsetko, ale ked som mala ju, nic ine som uz mat nemohla...
pekne, nie? :)

Alternativa

Tak vies co, ked budes v nasom meste, tak si budeme robit aj s Kiky babince, a chlapci budu doma. Alebo si Vas niekde vyzdvihnu :D. A jeho reakcia je uplne normalna. A tiez je normalne, ze Ta to stve. A co je paradicka? ze Vas vztah je taky, ze keby si aj zmenila nick, presne bude vediet, ktore su Tvoje slova. Tomu sa povie suhra :D. Takze ziadne depky, moja zlata, tesime sa predsa z malickosti, no nie? A budeme mat dost casu na take nase poklabosenie :D :D

ForEver?

ahoj, to nevadi, ja som aj tak u priatela,icq tu nemam. stve sa, ked tu som. zistila som, ze sa sem chodi stale pozerat a kontrolovat, co napisem.
mrzi ma to, chcela som aspon niekde slobodne rozpravat, ako mi je... sice, v poslednej dobe bolo vsetko fajn, ok, ale zas na mna lezie nejaka depka. ja uz ani neviem, co mi je. vsetkych tu navokol otravujem. chcelo by to vzpruhu:)

Alternativa

Cau ForEver?,
som tu a klikam temy postupne. Vies co mi od vcera pisal PC, ked som isla na www.zdravie.sk Ze nemam na tuto www povoleny vstup :D. Tak to sa bavila cela rodina, ze som uz svojim pisanim otravila cele forum a admin mi vstup zablokoval :D. Co mas nove? porozpravame sa trochu? Len ICQ nemam, stale.

ForEver?

alti!
takze, prijimacky mam 11. juna, dovtedy to este vsetko musim krasne zopakovat. chytaju ma z toho mierne depky(alebo z pocasia..?), ale to zvladnem.
..ked som zvladla horsie veci..;)
drzte sa, kocky!

a kto tu vlastne vsetko maturoval? vraj sme mali lepsie maturity ako minuly rok. takze, congratulujem! sme dobre:)