Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

gabina

Alti...som hrozna. Chcem si prist oddychnut. Bolieva ma chrbat a krcna chrbtica. Prace na mraky.-)) Nechcem radu, lebo viem, co mi odpises: Pridi na masaz.-)

Alternativa

Nestaci, ked Vam, dievcata, veri Gabina, Weja, ja a mnohi okolo Vas. Musite si zacat verit same, ze vyzdraviete. Da sa to.
Ahoj Zuju, ak este nespis. Co mas nove?

gabina

Zujka,divčatá...Keby sa dalo rozhovorom liečiť alebo pomôcť, dám ich kľudne do novín aj tisíc. Veľmi na vás myslím a verím...

zuju

Gabina si uzasna, som stastna ze ta poznam aspon takto, ked budem mat cestu do Pezinka dufam ze nie zrovna do Pinelovej nemocnice, dufam ze skoncime na kavu

ForEver?

chemia bude dufam brnkacka. ved ja ju milujem:)
dam vediet. a nasepkavaj kolko budes moct.
dobru noc..ja idem studovat.
a dakujem ti za vsetko to, co robis. ako kazdy tu...
pa

Alternativa

Drzim Ti palce, veeeelmi. No a pri chemii Ti budem nasepkavat. Vlastne aj slovencinu by som aspon trochu este mohla :D. Urcite, ForEver?, daj vediet, pa.

ForEver?

tak blahozelam, ze ti to vyslo! dufam, ze tak, ako malo! :)
za dva tyzdne robim prijimacky..a teraz vazne neviem, na co sa mam ucit skor. ach jaj, preskakuje mi z toho.
heh, akurat sme sa minule s priatelom bavili o tom, ze taketo skusky su, aspon pre mna, najlepsim sposobom na liecbu. pretoze, vtedy idem ako stroj:) nerozmyslam nad hlupostami a jednoducho idem.
tak, tak. dufam, ze mi takato vidina ostane aj na dalsich 6 rokov

Alternativa

Vies, ICQ mam v nepojazdnom PC, toto je manzelov, takze nechcem mu tu nic instalovat. Ja od 1.7. v chemtech tiez uz nebudem :D. Hadaj preco? Vsetko primerane veku :D, uz sa velmi tesim na priestor, ktory sa mi tak utvori.

ForEver?

tak to veru ano:)
ja sa nestazujem, takto sa mi zije ovela lepsie. a hla, stresujem uz len nad ucenim a ostatne je pre mna pase. som, takpovediac, volna:) vazne
alti, to icq ti naozaj nejde? hm.. skoda.
kiky bola vzdy pekna:) a ja sa mam vraj objednat do solarka a budem tiez(ale za fototyp mojej pleti naozaj nemozem) :D