Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Chilli

mis,ja viem,že ju nemáš.ja som len reagovala na altinu vetu "ze ak naozaj chces, tak je to v domacom prostredi, kde mas podporu".

mis.

Chilli, ty si myslíš, že ja ju doma mám? Mňa tam naši nechceli ani pustiť, lebo robím rodine tou chorobou len hanbu!!! Jediný človek, s kt. sa môžem o tom normálne porozprávať, a kt. ma neodsúdi je psychologička...a čo je prekvapivé- našlo sa aj pár profesoriek v škole, s kt. som dodnes v kontakte- mobilovom.

Chilli

alti,chodím ku psychologičke,ale nie som s ňou spokojná,lebo ona mi len povie,že mám ísť von,keď sa budem chcieť prejesť.ale to sa nedá.keď ma chytí záchvat tak nič "nepočuje,nič nevidím"...len jedlo.a inú psychologičku nepoznám.teda nejakú dobrú...

Chilli

ešte som sa o tom s ňou nerozprávala,ale keď k nej naljbližšie prídem,tak to skonzultujem.ja vážne chcem,ale ja mám závislosť na jedle.stále sa prejedám a nedokážem si nič zakázať.potrebujem nabehnúť na nejaký systém,vieš,možno sa to za tie tri mesiace naučím.lebo aj keď som prestávala fajčiť,tak mi niekto musel pomáhať a teraz to zvládam sama.tak ja dúfam,že aj s jedlom to bude tak.je to predsa závislosť

alti

Jasne, ze sa da z PPP dostat aj ambulantnou liecbou. ja mam pocit, ze ak naozaj chces, tak je to v domacom prostredi, kde mas podporu, ucinnejsie ako v prostredi nemocnicnom. Aj doma predsa mozes jest ZDRAVU stravu pravidelne, 5x denne. A vobec to nemusia byt napr. biele rozky. Porozpravaj sa so psychiatrickou, ci Ti moze doporucit kontakt na psychologicku. Psychologovia vedia pri liecbe velmi pomoct, ucia riesit situacie, otvaraju oci aj naruc k sebe samemu. Cize hladaju problemy, naznacia riesenia, ale riesit si cokolvek v zivote musime sami.

mis.

Chilli, v Pk sa je 6x denne, lieky sa berú podľa toho, ako na tom si psychicky- ale väčšinou sa niečo berie, a liečba trvá 3 mes. So psychiatričkou si už preberala ďaľšiu hospitalizáciu? A keby si skutočne chcela, tak by sa to dalo aj ambulantne!!!!

Chilli

ale ja naozaj chcem..nechcem už takto žiť.chcem.ver mi.hej,liečim sa ambulantne.a je skvelá tá moja psychiatrička.inú by som nikdy nechcela...len neviem či sa to ambulantne dá.a v PK sa je tiež každé 2 hodiny?berú sa nejaké lieky?a kolko trvá liečenie?