Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

momo :-)

Ahojte baby, ja som zacala trpiet na anorexia a aj bulímiu na strednej, vsetko sa mi vymikalo spod kontroly,,nakoniec som skoncila na psychiatrii,bola som tam mesiac,,,nebolo to lahke, strasne som si priala aby som znova pocitila ako chutí jedlo a aky je to pocit ked som najedena a nemam výcitky, bojovala som ---a dnes som,,čistá\" už 4roky, žijem krásnym životom, žijem ako predtym,,,som štastná,, prajem vsetkym kto ma tento problem aby sa nevzdával a hlavne bojoval,,,,,Drž te sa ,, :-))

kamilka

dobrý deň, už 4 roky trpím bulímiou, a chcem s tým už konečne prestať..ale viem, že sama to nezvládnem..neviete mi niekto poradiť dobrú psychologičku v Košiciach? Ďakujem..

kery

Ahojte kočky, dnes som spravila svoj prvý veľký krok, zverila som sa s ppp psychologičke, pretože veľmi chcem zase žiť normálnym životom, ktorý sa nebude točiť len okolo jedla a mojej postavy. Môžem za to poďakovať aj mojej super kamoške, ktorá sa mi od začiatku, ako sa o mojom probléme dozvedela, snaží pomôcť. Viem, že to nebude jednoduché a čaká ma dlhá cesta na ktorej možno ešte mnohokrát spadnem, ale budem sa snažiť, aby tých pádov bolo čo najmenej a aby som na konci tejto cesty ostala už pevne stáť, hoci aj s pár kilami navyše... želám všetkým, ktorí majú tento problém, aby našli dostatok odvahy bojovať. Myslím, že ten život stojí za to...

Alternativa

Prajem Vam, dievcata - tym, ktore poznam i neznamym - aby riesili tento zavazny stav. Je to tvrda makacka, da sa PPP zlikvidovat, mnohe to dokazali. Drzim palce