Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Ahoj vsetky dievcata,
a je tu zase den, ked bude svietit slniecko. Mozno bude za mrakom, mozno zaprsi...ale my vsetci vieme, ze dni su slnecne a kazdy mrak sa rozplynie. Podme kazda z nas rozfukat ten mracik, co zakryva nase slniecko, da sa to. Treba BOJOVAT, babulky.

jamajka

hlavku hore,opras kolena,POKRACUJEME..miska!!takto si to tu niekde pisala..pametam sa nato vlemi dobre,nejak sa mi to utkwelo v pameti..to iste hovorim teraz ja tebe..misulka,zlatko,bojuj,v ziadnom pripade sa nevzdavaj..

jaja

Mishulka pocuj..taketo stavy su pocas liecby normalne,len sa im hlavne nepoddavaj..ak sa nepoddas o par dni to prejde,ver mi,sama vies,ze viem o com hovorim....si strasne fayn holka,takze vzdavanie sa neprichadza do uvahy,jasneeee?=Dvies ako zle sa mi cita,ked ti nie je dobre a s akou radostou citam ked ti je fayn?=Dmojaa,ja viem,ze to je tazke,ale bola to LEN slaba dlhsia chvilka,nic viac...a ze nevies s ppp pohnut?to je blbost,citam ta uz dlho a viem,ze si presla velky kusisko cesty a vravim ti,ze ja VIEM,ze sa z toho dostanes a nevravim to preto,aby som ta utesila,jasne?takze hlavu hore dievca a ide sa dalej=D

misha

Jaji,
nie, to nebola slabá chvíľka. Cítim strašnú bezmoc, trápi ma, že s tou PPP neviem pohnúť.
Gabi,
ja mám fajn psychologičku, som s ňou aj často v kontakte- CHYBA JE VO MNE, NIE V NEJ! Viem, čo mám robiť, ale prečo to nedokážem plniť? Čudujem sa, že ma psychologička nenechá tak. Gabi, aj keby som mala inú, aj keby bola prísna a dala mi vybrať, buď začnem konečne konať, alebo môžem od nej odísť, odišla by som. Ja sa skutočne neviem pohnúť, nerozumiem tomu.

gabina

Misch, Zuju, keď nefunguje jeden spôsob, treba hľadať iný. Keď nepomôže jeden človek, možno sa nájde druhý. Viete veľmi dobre, že je to o pádoch a vstávaní. Nesmiete to vzdať aj keď, slabé chvíľky prídu a vtedy je veľmi ťažké veriť, že to ide.
Zujka, Ty predsa máš človeka, ktorému veríš. Psychoterapeut a práca na sebe Ťa posúva vpred a možno si to ani neuvedomuješ.
Miška. Ty stále potrebuješ psychologičku, výbornú (už som Ti to pár krát zdôrazňovaala) a dôslednú prácu na sebe. intenzívne terapie niekoľko ktrát do týždňa a bez toho, že by Ťa zaťažovala práca a iné veci. Mala by si sa venovať len a len terapii. Navyše aj s mamou. Dnes možno pre teba nepredstaviteľné ale snáď sa k tomu raz obidve dokopete...

misha

Vzdávam svoj boj. V kútiku duše som verila, že to zvládnem.... snažila som sa bojovať, hľadala som pomoc... ale márne. Nehovorím, že to bolo zbytočné, strata času.... len nedostačujúce:-(