Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

kyblik

ahoooooj ":(((((((", to si ty? prepac ak sa mylim :) ja som "romanka25":) moja, myslim na teba a nezabudni, ze tento boj obidve zvladneme a dotiahneme tam kde to ma byt a nase zdravie naberie ine obratky:)

:((((((((((((((((((((((

tak a uz nevladzem,chce sa mi umriet,nenavidim seba,nenvaidim zivot!
uz som sa aj obiednala u psychologicky.nasla som tu odvahu a prvy krok mam uspesne za sebou.:((

amal

snazim sa, ide mi to pomalicky, velmi by som chcela poznat ten pocit ked uz je po vsetkom, aky je, totiz ja sa nepamatam kedy som normalne jedla. spominam si, ze ako mala som mala problem rozdelit sa s jedlom a najradsej som jedla sama, schovana, neviem vobec kedy som to zacala tak radikalne riesit az som sa dostala az sem :((

posadnuta

ja uz mam za sebou anorexiu aj bulimiu a stale je jedlo nieco, na co musim stale mysliet a nemozem pocitit hlad ako normalny clovek. Som jednoducho "vazen vo vlastnom tele". Kto si chce trochu popisat o ppp, nech mi napise na mail posadnuta17@centrum.sk cawte

no ja

chcela by som len povedat ze som skoro prisla o zivot koli jednemu chlapcovi bol pekny a zdal sa mi naozaj super az raz mi navrhol ci by som si s nim nesla zabehat a skoncilo to vysmechom a hlupimi urazkami na moju osobu myslim ze kazdy vie ako to skoncilo teraz ked sa na seba pozriemje mi zvlastne kazdemu pripadam chuda no mne sa zda ze by to chcelo este zhodit teraz sa aste liecim dufam ze to dobre dopadne.

w

sunshine: hovoris o tom prejedani akoby to bolo nieco mimo teba a ty s tym nic nenarobis. Naopak, iba ty s tym nieco mozes podniknut. Mas pravdu, slova nikdy nepomozu, pokial nie su tvoje a uprimne..

sunshine

ahojte, az tak casto sem neprispievam, ale citam vas stale. je to velmi napomocne. zial, ziadne slova nepomahaju, ked to na mna pride. bulimia je ako reflex zaryty pd kozu. nezvladate vztahy?pracu?skolu?ste velmi stastni?nestastni?sup, prejest sa, vytvracat sa a hned je po napati:-(((boze, kedy to skonci...

Alternativa

Prajem vsetkym, koho z akychkolvek dovodov zaujima PPP, prijemny den. A pripominam, ze boj s PPP sa da aj vyhrat. Tak ako boj s kazdou chorobou. Boj sa zacina vo Vasich hlavinach, dievcata - zname aj nezname.