Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

betka20

ahojte babeky!! ako sa vam dari?? je to lepsie???
ospravedlnujem sa ze som nepisala tak dlho ale nemala som cas:-)
No tak ja stale tak isto moja mama si mysli ze je to prec ale nieje.nevraciala som strasne dlho no cez prazdniny som raz pokazila.Nemavala som vycitky ked som si dala sladkost .... ked som sa pozrela do zrkadla citila som sa ako normalna baba nie ako nejaka tucibomba... a povedala som si ze sa nebudem trapit chudnutim... ale znova chcem schudnut 10 kil znova zacinam mat vycitky z jedla a zacinam sa pred zrkaldom urazat.preco? znova je v tom niekto znova kto mi nieco povedal.nebol to hocikto bol to kamarat povazovala som ho za naj kamareataa stale povazujem.preto.vsetci co mi hovorili ze by som mohla trocha schudnut som niekam poslala ale ked mi to povedal on zranilo ma to a preto znova zacinam chudnut ...dufam ze vam sa dari lepsie
ps: alti prepac

alti

THESIAMEE,
ForEver? Ta prosi, aby si jej zavolala, lebo prisla o vsetky tel. cisla v mobile. Nevie sa s Tebou spojit, nie je ani pri nete. A asi by Ti rada povedala, ze uz ste kolegyne :D. Cau

Alternativa

Dievcata,
byt anorektickou je mozno krasne vo Vasej hlavke, ktora ma fakt uplne posahane hodnoty aj priority. Verte mi, vobec Vas neklamem. Nemam zaujem, aby po svete chodili "buchty", ako hovori Katik. Ale ani drobne ziena s vyskou napr. 160cm a hmotnostou 50kg nie je "buchta". To je chory vyplod chorej hlavky, choreho vztahu k sebe samej. Preco sa chcete bat byt zdrave, stastne, plne elanu, s kamaratmi, s laskami, s cielmi v zivote? A toto Vam PPP neumozni. Urcite to potvrdi kazda, co tento problem ma. Byt kostnata nie je ani esteticky zazitok pre Vase okolie. Ale okolie nie je tak dolezite, ako kazda z Vas pre samu seba.
"Len tomu, kto uprene hladi na svoju hviezdu, ziaria hviezdy v ociach".
Dobre rano, dievcata, hladajme aj dnes svoju hviezdicku, hoci bude mala, ale bude svietit pre Vas.

alti

Super, Mishka. A vies, ze kopec ludi sa nedokaze tesit z toho, ze svieti slniecko? Ale to je ICH problem, my sa tesime z malickosti, vsak? Na takych ludi sa neviaz, vytvor si svoju vlastnu filozofiu, svoj vlastny vztah k sebe samej a k zivotu, pozitivny samozrejme :D. To, co si myslia ini, nechaj bokom.

misha

Alti, ja potrebujem byť teraz zamestnaná, asi každú minútu... Mňa dnes normálne teší, že je vonku tak krásne:-)

Alternativa

Tak si ho napln niecim, co Ta zaujme a bude mat vyznam aj pre inych. Mna napr. "nebavi" robit len to, co je fajn pre mna. Ja sa radsej "rozdavam" inym, ale obdiv nemam rada. Ved som len celkom obycajna mama, manzelka, kamoska,...a to som rada. A musela som sa pracne ucit, ze clovek nemoze zabudat ani na seba, dnes to mam zvladnute :D.