Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Ale ved ludia nas vobec nemusia obdivovat, preco by mali? Mne napr. staci, ked mi niekto, komu pomozem, povie dakujem, alebo aj nic nepovie. Dolezite je, ze ja som sama pred sebou spokojna, ze zijem fair play.

Alternativa

Vcera nejest a dnes je mi fajn - to nie je zvladnutie PPP, Mishka. Prave toto musis odstranit, nabehnut na pravidelne ZDRAVE jedenie 5x denne. A prijat uplne normalne to, ze takto funguju vsetci zdravi ludia, vychutnavaju si zivot s radostami aj starostami.

misha

Alti, dnes mám napr. pocit, že to zvládnem bez liekov, lebo som včera nejedla, je mi fajn... a keď sa zas najem, bude mi na "samovraždu", potom si zas budem hovoriť, že tie lieky potrebujem ako soľ... vôbec sa v sebe už nevyznám... prestávam veriť... i keď je pravda, že veľa vecí som si už pri liečbe uvedomila, a tiež viem, že už netúžim po vychrtlosti... a tiež viem, že ak chcem byť obdivovaná (to som chcela vychrtlosťou), že môžem začať robiť niečo užitočné a ľudia ma budú obdivovať pre tú inú prácu, nie pre nejakú vychrtlosť..

Alternativa

Livenka,
mozno aj Ty si najdes v tejto teme nejake to spravne "nakopnutie" smerom ku zdraviu. Drzim Ti palce.
Mishka,
ide to z hlaviny, plati aj pre Tvoju hlavku. Nie som zastanca liekov, ale su stavy, ked je to bez nich velmi narocne, niekedy nemozne. Ale to Ty vies. Mas od lekarky a psychologicky prislub najlepsich liekov. Takze doveruj tym, co Ti pomahaju. prestan sa spoliehat na tu svinuchu PPP, ta sa tak lahko nevzdava, ale je znicitelna :D.

jaja

ahoj Miska...dari sa?dufam,ze hej=)ked tu budes ozvi sa,ze co a ako,verim,ze sa mas uz aspon o kulilincek lepsie ak nie o cely kusisko=)

mis.

jaja, nenapísala by si mi na seba prosím kontakt?- môj mail je: Misenka85@atlas.sk. Konečne som našla človeka, ktorý mi rozumie. Pá, pekný večer.

jaja

no moje bmi momentalne je mierna nadvaha dokonca,lebo uzivam uz par rokov ad kvoli depkam,ale opakujem,ze tie depky nie su z vahy uz.vaha pre mna vobec nie je taka podstatna ako ine veci,mam priatela,kamaratov,rodinu a som stastna,uz musim koncit vazne sa to DAA,papa=)

mis.

Potrebujem vedieť koľko kg to bolo spolu, alebo mi stačí terajšie tvoje BMI. Chcem vedieť, či mi konečne aspoň niekto rozumie- kto skutočne pribral po anorexii a je zdravý. Neviem, ako to napísať.