Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

zuzana82

prave som sa najedla do syta,ze sa ani nevladzem pohnut.a tak to trva uz 3-4dni a neviem prestat.
vracala som asi len 2ci3x,uz to ani nejde a som taka unavena hybat sa s takym obrovskym bruchom.ako mam prestat,ja uz nevladzem,som taka unavena....teraz mam vycitky,ale zajtra ked mi bude opat dobre,tak zacnem zasa a tak dokola.a to vstavam len s tymi najlepsimi predsavzatiami

jaja

jasne,no ja budem mat 21.ty mas kolko?:)asi si nenatrafila na ,,toho spravneho'' ked ti chyba taka osobka,ktora by ta lubila:)ja som na tom tiez dlhoooo bola rovnako,neboj sa:)))

lenusicek

priatel??o tom ja akurat mozem tak snivat ale to uz patri do inejtemy :)taka osobka chyba aj mne no bohuzial ....mozem sa opytat kolko mas rokov ?

lenusicek

akoze tesim sa aj ja strasne ze je to prec ale predsa ....to prejde ...utesujem sa tym uz 3tyzden ale neva to urcite prejde :)dakujem sa podporu ....stale som si vsimla ze takato tema tu je no nejako som sa neodhodlala to tu riesit asi zacnem ...no teda ked sa mozem pridat do vasho kolektivu

jaja

no ja som skoncila s infuzkou v ruke na jiske a antidepresivamim,takze som na tom podobne,ale to je minulooooooost.poucila som sa a ide sa dalej :)viem,je to tazke....skutocne som sa porozpravat o tom ako to so mnou bolo vedela len s mojou psychiatrickou,ani psychologicka mi nesedila...takze viem ake je to tazke :)ale priatelovi som o tom tiez povedala,ze som mala ppp

jaja

lenusicek...tym poslednym prispevkom si ma velmi potesila,vidim to rovnako :)je to kriza co mas,take su a budu...podme sa teda tesit na to slniecko,leto a vsetko dobre co nas este caka :))

lenusicek

no tak ehm ..ja si to strasne vycitam lebo to zacalo tak nevynne v 14 a skoncilo to na psychiatrii s infuzkou v ruke a predpisanymi antidepresivami jasne ze sommala psychologa no toho teraz uz nepotrebujem len osobku co by ma lubila chapala ...mam taku kamosku viem ze by ma pochopila no neviem ako len tak zacat je to tazke ....