Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

jaja

Ahojte,dobre ranko :))Dnes cestujem prec,trosku zmenim aspon miesto a vytrhnem sa tym z rutiny,snad mi to prospeje :)bojujme aj nadalej,drzme sa :)

lll111

qqq-a ja som si myslela ze som sama co ma taky problem ako ty!!!ja sa tiez prezeriem a potom mi je zle, sm nafuknuta, chce sa mi vracat ale nemozem proste to zo mna nejde a tak si poviem ze uz nebudesm jest a tyzdenzijem zdravo skoro nic nejem ale pride vikend a opat sa prezeriem a taky kolotoc mam stale

lenusicek

ty si koza urob si zajtra detox a potom od soboty normalne jedz a v nedelu pobadas ze si este chudsia ako predtym co si to pozrala ehm

qqq

ja som to dnes prehnala boze prezrala som sa chela som to vyvratit ale neslo to nechem byt este aj bulimicka chela som zacat normalne jest uz do bolo na dobrej ceste ale uz nemam ani preco zit a jedno naco myslim je iba jedlo uz mi z toho sibe ani neviem naco to pisem ale musela som to dakomu povedat boze citim sa strasne a od zajtra uz nejem:((((((((

lenusicek

no da treba stale nieco robit sport je najlepsie vychodisko neboj ja to poznam ked mam volno a som doma este k tomu sama tak jem jak nenormalna noked som v skole idem na aerobik travim cas s kamoskami ked idem domov z intraku pozriem sa dozrkadla a som spokojna vyrovnana vydrzim to potom aj doma nezrat starat sa o seba no pride taka chvilka ze proste musis ..tak si daj zuvacku abo chupaj mrkvu alebo sanalej litrom vody to uz nebudes chciet nic do brucha potom

zuzana82

ja nemam depresiu a nejem kvoli nej.ja ked sa nudim alebo nenudim musim stale nieco zut,niekedy uz ani to prehltam ale rovno vypluvam.
a pritom ked mam dobre dni,tak sa stravujem priam ukazkovo,ze by mi mohli vsetci zavidiet.
nechcem vraciat a nechcem tucniet!!!jedina rada je NEZER,ale da sa to???

lenusicek

ja som z nej von ale mam take obdobie kazda zena myslim take to zrave ale to su hormony to telu musis dat potrebuje to ...tak len papaj dosyta aj ja som teraz napraskana vycitky tam su niekde ale kaslat na nich stale si nieco vycitat a co je to moj zivot moje telo ....ja vsetko robim kvoli druhym lebo som sa chcela pacit vyrovnat sa ostatnym zacala som drzat hladovku uz nechcem byt zavisla od okolia chcem byt len stastna...