Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

gabina

Ako sa máš z toho dostať?
Ja by som mala jednoduché riešenie. Ale mnohé z Vás ho odmietajú, možno zo strachu, možno z hanby.
Psychológ. Lebo máš psychickú chorobu. Lebo je to istý druh závislosti a z tej sa treba liečiť. Samozrejme, má niekde svoje príčiny a tie treba poznať, aby si sa mohla vyliečiť. A v tom Ti môže pomôcť psychológ. Skúšala si to už?

lll111

to mas pravdu,strasne som chcela ist vonku ale ked u nas snezi aj prsi zaroven, chcela som vybehnut na korcule ale......nic z toho.Ako sa mam dostat z toho prejedania??preco neviem normalne jest ale furt sa len prezeriem a potom stale mam vycitky

gabina

neskúsiš vybehnúť von? Je tam krásne. Musíš sa nejako zamestnať. Viem, že je ťažké prestať myslieť na prejedanie ale treba sa to normálne učiť...všetko nechať tak a vypadnúť čo najďalej od kuchyne, chladničky a jedla...

lll111

ja??hmmmm nie velmi dobre prave ma chytaju take hnusne depky,stavy kedy uz nevladzem a hnusim sa sama sebe, najradsej by so m sa prezrala

gabina

Čo robím? Varím, periem, upratané už mám... Decká sú u sestry, takže mám pár voľných chvíľ pre seba. Je mi fajn. A Ty? Ako sa máš?

evcca

lenusicek, to som si aj ja myslela, ze to bude jarna unava, ale trva to od zaciatku roka, nepomaha kava, zeleny caj, ani guarana. spat by som mohla nonstop a nic. no, musim vydrzat, hoci som z toho mrzuta.

lenusicek

standa....to uzje potom choroba uz nejde o to ze chcem byt chuda kvoli niekomu ze sa chcem podobat ...tak to vacsinou zacina ale potom je to uz zavislost ....droga nic nejest no hroza takemu cloveku sa neda pomoct on musi chciet len ak takmozes stat pri nom podporovat ho ale az vtedy ked sa sam rozhodne s tym nieco robit inak to ma opacny ucinok ....takze ak to cita niekto, kto ma vo svojej blizkosti osobku ktora trpi ppp neodsudte ju nesnazte sa ju z toho vysekat to je totiz psychicke mozete do nej natrepat 2 tony cokolady ale akma toho maleho chrobaka v hlave musi ona sama ...