Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

lenusicek

co mozem nazvat ppp aj to ze som sa uz z toho da sa povedat dostala no ppp je nieco co vas poznaci asi na cely zivot uz nikdy to nebude ako predtym ze???ja som pomerne stastny clovek mam okolo seba rodinu ktora ma lubi kamaratov chodim na vysku a bavi ma to tam no jedlo ....a tie blbe myslienky ktore ma semtam prepadnu navaly hladu ked potom vyjem celu chladnicku a myslim ze mi asi exploduje zaludok ......uz to bolo fajn no o5 som nejaky cas v krize ..

jaja

ja celkom fayn,ochvilku pride priatel :)pojdeme sa nachvilku von prejst,dnes som este nebola na vzduchu...ziadne prejedanie sa dnes konat nebude :)

evcca

velmi by som si to priala, je mi pri nom fajn. a ty ako?
ja som teraz prisla domov a moje ppp JA mi nahovara, aby som sa prezrala, utoci na moje stastie.

evcca

ahoj romanka, super, ze si sa odhodlala k psychologovi. to s tou boreliozou, mne doktorka povedala, ze som nemusela mat kliesta a predsa mozem mat boreliozu, vraj to moze preniest aj komar.
kolega, fajn, dnes bol so mnou v praci:-)

romana

ahoj evka!
A ako to "ide" s kolegom? Aj mojej dcére potvrdili boreliozu a pritom nikdy kliešťa nemala. Nerozumiem tomu. Dnes idem ešte na nočnú ale zajtra som už doma. Dúfam, že si spravíme nejaký program cez sviatky. S mužom sa skoro nevidíme, už mi chýba. Tak ešte jedna...
Objednala som sa k psycologičke. Tam kde som aj chodila. Len volné mala až o dva týždne. Rozmýšľala som nad tým, jednoducho potrebujem niekoho, kto by ma z toho ťahal. Aspoň trocha. Dúfam že to bude lepšie.

evcca

ahoj romanka, unavena, uz to beriem ako samozrejmost, este cakam na vysledky z boreliozy. priserne ma vsetko boli, som ako z kamena-stuhnuta a ruky sa mi trasu ako dobremu alkoholikovi. dnes som si inak super pokecala s psychologom, je fakt zlaty.

jajka

nikto tu nie je,tak teda idem.....okupat sa,vymalovat sa,obliect sa,najest sa a na zvysok dna mam program,tak dufam,ze bude dobre :) pekny zvysok dna vam prajeeeeem