Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

jaja

ja uz som doma zo skoly.Alternativa,rozumieme,ze potrebujes teraz energiu na svoje problemy,je to prirodzene ;)
ake pekne slniecko je vonku ach

lele

nasa svojpomocna skupina pre poruchy prijmu potravy fungujuca na principe Overeaters Anonymous (viac na www.oa.org)/ sa prestahovala do novych priestorov - stretavame sa kazdy pondelok a stvrtok o 20:00 na Cukrovej 4 v Bratislave (budova cirkvi bratskej). staci prist:-)

zuju

teraz som prisla je mi na hovno a to este anezteza funguje musel mi to vyberat dlatom cele sa mu to krusilo, nikdy viac

romana

čauko všetci.
Pekne napísané Alternativa. Len nájsť v sebe ten optimizmus.
Ahoj evcca
Ako sa máš dnes? Stále unavená? Ja celkom dnes fajn. Len vydržať!!!!! Dúfam, že sa mi to aspoň dnes podarí. Dnes na nočnej bolo fajn. Tak sme sa nasmiali až mi slzy tiekli. Niekedy je človek taký šťastný.... veselý.... Prídu ti smiešne veci nad ktorými by si sa inokedy ani neusmial. Idem niečo variť, nechce sa mi moc. Nerada robím s jedlom, potom sa mi horšie odoláva...

Alternativa

Ahoj dievcata,
kazdy z nas si moze sem-tam zaspievat refren pesnicky Michala Davida "I takove dny jsou...". Citam Vas, ale posledne tyzdne nemam energiu na rozdavanie, takze som taky maly egoista, nepisem Vam do temy. Riesim si svoje bolacky, pomaly ale uspesne. Lebo na kazdu bolacku existuje ten spravny liek, len ho treba chciet najst a vyuzit v svoj prospech. Toto plati pre kazdeho, aj pre bojovnicky s PPP. Moje mile, prajem Vam krasne sviatky, s ktorymi prichadza nielen pokora, ale aj jar v prirode a v nasej dusi. Takze menej vypekania a vyvarania a viac lasky, usmevov a hura do prirody :o)

jaja

ahojte kocky,
zuju...cize dobre spravy prisli z histologie,super.drzkaj sa:)
lll111...myslim si,ze celkova vycerpanost u teba je sposobena skor ppp a neustalymi myslienkami na jedlo a s tym spojenymi negativnymi pocitmi...
tish..to,ze uz nezvracias je supeeeeeeer :)takze zle obdobie,hm?drz sa,vsetko prejde :)
ja musim ist onedlho do skoly,nemam ani kuska energie,absolutne sa mi tam nechce ist...idem si dat cosi na ranajky,neviem ani co si mam dat,vobec nemam na nic chut.

tish

je mi hrozne. kazdy vecer sa prejedam hlupostami a neviem sa ovladnut. zosypalo sa na mna par veci a ja to neviem prezrat, tak to zase kompenzujem jedlom :( ale aspon nezvraciam aj ked uz mi to same chytalo spatny chod, udrzala som to. ale tie vycitky a plac.
je mi nanic :(