Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

lenusicek

evcca..to bude jarna unava pocasie a tak .....daj si cokoladu urob si volno kupel relaxuj cely den spi a uvidis na druhy den ......skus pit kavu abo zeleny caj ....alebo guaranu skus ale nepi ju dlhsie ako tyzden lebo je zla na zaludok

standa931

Ahojte baby. sory že sa miešam do rozhovoru, ale som vám chcel len povedat niečo o anorexii z hľadiska chalana. Nebudte sprosté... Chodil som s holkou, ktorá bola anorektička... Rozumeli sme si zo začiatku na jednotku perfektná holka, ale anorexia ju uplne pokazila. Teraz neberem do úvahy jej telo to nie je podstatné.. Nechcela chodiť von, na kúpalisko, stále depresie, tabletky no nedalo sa to už vydržať... snažil som sa jej pomoct ale nedalo sa to. náš vzťah skrachoval kvoli ANOREXII. keby jej nebolo tak možno dneska som už ženatý :( holky nebláznite ked vás má niekto rád, tak sa nedíva na to, aké máte telo, ale na to ako sa chováte. psychika je dôležitá pre vzťah... A ešte niečo... nepáčia sa mi vychudnuté modelky a ani väčšine normálnych chalanov... radšej budem mať holku, ktorá má tých 4-5 kíl navyše... aspoň viem, že je zdravá.... niečo vám poviem chalan hladá peknú holku, ked si s nou chce užiť... ked hladá dlhodobý vzťah, zameriava sa na to, čo má holka v hlave... dúfam že vám to niečo povedalo a uvedomíte sa... majte sa krásne papa :)

sunshine

ahoj baby, zamiesam sa vam do toho, kusok off topic ppp, ak sa nenahnevate. evcca, vobec ti nezavidim,vycerpanost je priserna vec. je to take frustrujuce, ked si okolie mysli, ze si len leniva a ono to pritom s lenivostou nema zamak spolocneho! mala som podobny problem s unavou, ked som pracovala v zahranici. najprv som myslela, ze je to len casovym posunom, ale pretrvavalo to cele mesiace. este aj pri 5 minutovej ceste busom som upadala do mikrospanku, no hroza. neviem ci to ma suvis, no mne vtedy zistili velmi nizku hladinu bielych krviniek... drzim ti palce, nech s tym zvladnes bojovat.

evcca

lenusicek, ppp je teraz u mna v pohode, jem pravidelne a aj mnozstvo je normalne. mohla by som byt vytesena, vsetko mi klape, doma, robota, snad aj konecne laska, len ta fyzicka stranka, beham po doktoroch, nechcem aby mali pocit, ze som hypochonder. krvne testy mam ukazkove a ja sa citim horsie ako v dobe ked som 5xdenne vracala, alebo takmer tyzdne nejdla. idem do obchodu 500metrov a pridem tak unavena, ze musim, ist spat-aspon na hodinku.

bibba

evcca: tiež mám niečo podobné. Ráno vstanem a som už unavená, ma bolí celé telo, nič sa mi nechce. Najhoršie je, že sa musím učiť na skúšky a ťažko sa mi do toho núti :(

lenusicek

ja som sa vcera prejedla ale nemozem si z kazdej takejto veci robit tazku hlavu boze kolko veci jestona zemi kvoli ktorym by clovek mal trpiet ste zdrave tak uz dokelu custe chcem vas vidiet ked budete vychudnute podvyzivene lezat na are s hadickou v hube vas budu dopovat umelou vyzivou na krku milion diagnoz a potom aj tak budete musiet pribrat inac zomriete tak naco sa do takeho nieco hadzat ked sa mozete uvedomit teraz a zacatzdravozit a tak ziskat svoju vysnivanu postavu ...ppp k nicomu nevedie iba ak k samovrazde to chcete ????vase telo semtam potrebuje vypnut sa prejete jeden den a co boze zabije vas to ci ako ??no nechapem pribrat nepriberiete sto kil ak si date na druhy den detox ak vas to uz tak stve .......ja vas nechapem baby co tomate v tej hlave ..prepacte za to vyjadrovanie ale som vytocena z vas aj zo seba lebo kedysi som robila to iste no to som bola strasne hlupa a netusila som nikto maneupozornil na toto strassne nebezpecenstvo akym je ppp teraz aspon mozetecitat tuna fore a vsade akym je strasnym peklom prezit si to tak naco prosim vas ????BABYYYY premyslajte neopustajte sa ....vsak robime to pre seba tak naco sa zbytocne tyrat a nicit