Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

gabina

romka:
Ver mi, že príde čas a nebudú Ťa otravovať myšlienky na jedlo, na váhu a ani žiadne výčitky. Som zdravá, narodili sa mi dve deti a konečne mám pocit, že žijem. Cítim sa ako žena veľmi dobre, stravujem sa normálne a užívam si život viac,a ko kedykoľvek predtým. Tiež som neverila...ale už verím.-)

romana

Ahoj gabina,
podľa toho čo píšeš, usudzujem, že si z toho už von? Ozaj sa to dá, alebo je to len celý život o sebazapieraní...

romana

čauko evcca!
Ja sa tiež dnes ešte držím. Mimochodom aj včera to bolo OK. Ale tie myšlienky na jedlo ma otravujú. Rozmýšľam čo by som robila, ako sa odreagovať, ale nič ma nenapadá. Asi si uvarím čaj a pustím dvd. Mala by som niečo upiecť, idú sviatky, ale obávam sa... Skúsim trochu neskôr. Možno ten tlak zoslabne.

gabina

evulka, keby si len vedela, aké je ťažké Vás povzbudiť. jeden deň máte lepší a chce sa Vám bojovať, druhý deň je úplná kríza od rána do večera. Ja viem, ťažké je to hlavne pre Vás. veď som tým prešla a pamätám si to.
Niekedy už ani nereagujem, nemám vždy silu a chuť dolovať zo seba slová povzbudenia. Tiež mám blbé dni...
A niekedy si trieskam hlavu, neviem, ako Vás presvedčiť, že to ide. Že to netreba vzdávať. Asi treba spadnúť aj tisíckrát, možno ten tisíci prvý pád už bude posledný...
:-)

evcca

ja sa ucim na skusku, medzitym spim a tak pomalicky.
mile slova, fakt- postavia na nohy a su bez zbytocnych trblietok:-)