Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

sunshine

ahojte, zuju obdivujem ta, ze to dokazes. uz si o hodne dalej ako ja, snazim sa s bulimiou bojovat, ale dodnes nedokazem drzat zasoby jedla, ani nakupovat do zasob nemozem, dufam, ze casom to pojde lahsie. teraz som cez sviatky na private, zvracala som dva razy, co je asi tak desatina z toho, ako by to dopadlo, keby som bola doma:-) takze relativna spokojnost.

krasnu Velku Noc vam!!!!!!

zuju

asi som dobra ked to zvladam, sice s mensim prezieranim, bez liekov, zabudla som tri dni na ne, bez zvracania a aj napriek skuskam a uceniu spim cca 7 hodin, v kuse nie behom celeho dna

zuju

caute dnes som mala trosku mensi porblem s jedlom, nakolko som zavitala k nasim, okrem velkonocnych jedall v dost velkom mnozstve na to ze su dvaja / sunka, klobasy, salama, mazanec, babovka, kolace/ mali tri chody masa napeceneho... nieco som dostala domov, ale stihnut jest to nestihnem aj ked jem kazde dve hodiny. Co mi vadi nejem opat ovocie a zeleninu, nejako sa pri sunkach a sladkostiach k tomu nedostanem, ale pohoda, i ked nerva pred skusakmi a vytiahnuty zub, diera po nom i zosivany zadok stale boli

zazie2112

gabi pripajam sa, neviem, ci je to koser, ale nemohla by si napisat meno tej psychologicky?Aspon nejak osobne na mail, myslim ze by som nieco taketo neuveritelne potrebovala, nemala som stastie na odbornika, ktory by ma mal chut a cas skutocne vypocut a pomoct mi vyznat sa v sebe!Moj mail:zazie2112@gmail.com

vrr

jej gabi:) mala by si zverejnit meno a posobisko tvojej psychologicky lebo znie dokonalo. moja je fajn ale neviem ci takto moc fajn teda.

evcca

ahojte, romanka, vcerajsok som zvladla a som rada, ze aj ty. dokonca aj ucenie mi celkom islo.
dnes som bola na zubnej pohotovosti, to nebola doktorka, ale masiarka a to este bez skusenosti, vyzerala som ako po jatkach s natrhnutou pusou a cela od krvi, mam rada nase zdravotnictvo, este ze v nom robim:-(

romanka

Ahoj evcca.
Tak ako včera? Zvládla si to. Verím že ano. Ja tiež. Mám dva dni dobré. Dúfam, že ešte vydržím.