Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Romana,
mas v rukach uzasny "liek" ale moze byt pouzity ako naslapna mina. Vidis to spravne, PPP moze Vas vztah znicit. Ale to by sa stalo skor ci neskor, to mi ver. Je dobre, ze si uvedomujes aj tu druhu moznost - zabojovat. Nemaj strach a hlavne tak, ako ste sa cez vikend porozpravali, tak manzelovi napr. dnes vecer povedz, ake mas pocity, z coho mas strach. Povedz mu aj o tej prilisnej kontrole...na druhej strane prave ta kontrola Ta moze zacat uplne prirodzene obmedzovat v tom, co nechces robit. Verim, ze sa Ti ozve Gabina so skusenostami vo vztahu. Robte si cielene s manzelom vela programu, vypadnite od chladnicky aj WC...rozumies mi, vsak?
Vrr-kulka,
ze by Paulo Coehlo bol aj Tvoj favorit?:o). Noo, ma cosi spolocne s nami, co piseme sem, ved vies. Tiez si presiel svojim peklom...a vysiel z neho. Podla mna nad Alchymistu niet :o)

romana

Ahojte dievčatá!
Prosím poradte. S mužom som sa cez víkend porozprávala.. o všetkom aj bulímii o pocitoch. Povedal že mi pomôže a ja mám strach. Včera ma kontroloval na záchode. Bojím sa že to naruší náš vzťach, že ked mi bude brániť jesť budem nervozna to už viem. A ked vracať, tak ho budem nenávidieť a neviem čo ešte. Chcem sa z toho dostať, ale zrazu cítim nesmierne napätie z toho či je táto cesta správna. Nechcem aby na mňa tlačil. Neznášam to!!! Poraďte prosím!!!

vrr

forev. citala si aj veronika sa rozhodla zomriet?:)
ahoj alti teba som dlho necitala:) pekne si to napisala s tym divadielkom ale to chce vela sily a guraze to zvladnut ale je to akoze mrte pravda reku. Je to kluc. Asi.

alti

Tak "Pokojamilovny bojovnik", to je uzasny nazov. Dokazat byt takym je urcite tvrda praca na sebe. Precitam, dik za typ a pa.

forev.

alti, ked som to sem hadzala, tak som prave na teba myslela. a aj na alchymistu..mam teraz dobru knihu. teda, uz je precitana, vola sa to- cesta pokojamilovneho bojovnika od dana millmana. tak odporucam:)
letim teda studovat.
:) pa

Alternativa

Neriesme smrt, riesme zivot :o))
To je nahodicka, ze sme tu takmer sucasne - Vrrkulka, Mirabelka, a samozrejme Forev. :o))). Sledujem, ze studujete a makate, super

Alternativa

Co nam vsetkym Forev. hovori, nie je na rychle precitanie a urobenie zaveru "aha chapem" alebo "to co je". Treba sa zamysliet, aky zmysel nasmu zivotu dava rypanie sa v minulosti, obvinovanie niekoho ale aj samu seba z toho, ze...ziaden. Z minulosti sa treba rychlo poucit a koniec s nou, nic viac nezmenime. Dnesok treba precitit. Ako? Neviem absolutne dobru radu, u kazdej zaberie cosi ine. Mne pomohla k zmene voci sebe samej a aj okoliu myslienka, ktoru som pochopila a prijala az v mojich neskorsich rokoch. Povedala som si: "uz som dost stara, aby som hrala niekomu a uz vobec nie sebe divadlo". Zacala som velmi dosledne hovorit pravdu sebe i okoliu. A to, dievcata, vobec nie je jednoduche. Lebo povedat pravdu nesmie znamenat zranit niekoho /a uz vobec nie samu seba, bacha na to/. A nesmieme sa bat hlavne sebe tu pravdu presne zadefinovat. Cize moj maly prispevok "ZIADNE DIVADLO napr. o dokonalosti". No a este mam velmi dolezity moment - nuda je nepriatelom nasho radostneho zivota. Nenechat hlavine priestor na "blbovinky".
Inak vsetkym Vam fandim a verim, ze so "starymi" mladymi dievcatami sa zase spojim /aspon telefonicky/ :o)

forev.

jop, ako tym nehovorim, ze sa vylozene tesim, ze jo. ale to, ze viem, ze pride mi moze pomoct k tomu, aby som dokazala uzit si kazdy moment zivota. a to je sakra dobre uvedomenie!