Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

jaja

ahojte dievcence :)v poslednej dobe sa mi zda toto forum akesi smutne...baby,ved predsa ide jar-priroda sa prebudza,tak skusme sa aj my s nou :)evcca,ako sa ti dari?co kolega?:)mne fayn,vse ok :)

adusik

vrr - ako kedy...zo zaciatku chudnes, no potom dochadza ku stavu stagnacie, kedy nechudnes ani nepriberas, neskor dochadza k priberaniu. Telo je tak oslabene, ze zacne travit a ukladat si zasoby hned ako jedlo skonzumujes, a teda aj ked by ste sli vracat hned po jedle, vas zaludok si uz zobral veci potrebne na prezitie.Takze babulky, vobec sa to neoplati, vhodnejsie je striedmejsie jest,aj ked s niekolkymi preslapmi a radsej s vacsim vydajom energie niekde v posilke, alebo v prirode. Urcite viac schudnete, resp. menej priberiete, ako pri bulimii.
Drzim palce:)

kyblik

adusik krasne si to napisala a suhlasim s celym prispevkom :) ale aj napriek tomu sa mi po kazdej vete vynori veta zacinajuca sa na "ALE" ach jaj
baby drzim palce kazdej jednej, uvedomujem si ze je toho vsade este viac nez som si myslela :( smutne

adusik

Pendlujem tu medzi tymito forami ohladom anorexie a bulimie a zistujem, ze nas je preukrutne vela - trpiacich dokonalostou. Byt dobra matka, manzelka, dcera, sestra, studentka, zamestnankyna, zamestnavatelka, ....Stale byt tymi najlepsimi, byt docenene, obdivovane, napodobnovane,...proste naj baby pod slnkom. Ale to nemozme byt vsetky!!!Zienky, preco si to robime?Preco sa nicime same?Preco sa nedokazeme zastavit a pozriet sa pravde do oci, ze toto nie je ta cesta, ktora vedie ku stastiu a spokojnosti?Prave naopak. Pod vplyvom dokonalosti sa stale viac nenavidime a zabudame na to, ze je to v podstate zanedbatelne, ci sme teraz 3 kila pribrali, alebo schudli, lebo bezny clovek si to aj tak nevsimne. Jedine sa tym zozierame my same. Dalsou otazkou je, pre koho to robime?Pre chlapov?Asi tazko, lebo ti si az tak nepotrpia na kostiach obalenych kuskom koze. Maju radsej prirodzene a hlavne STASTNE zeny, co my po boji s jedlom, nedokazemem byt.
Bojujem s bulimiou 10 rokov, chvilu su dobre obdobia, potom saze sklznem k vlastnej destrukcii. A preco?Lebo chcem niekomu ukazat, ze aspon v niecom viem byt najlepsia?Asi...nedokazem sa pochopit....Hoci vsetky dobre vieme , ze toto nie jej ta spravna cesta, prave naopak. Sme neskutocne unavene na to, aby sme podavali uzasne vykony v hociktorej oblasti.
Baby, sme krasne, hoci kazda inak. Zatial sme zdrave, tak si to nepokazme, pretoze vsetko cim telu ublizime, nam vrati dvojnasobne.
Trendom je byt vychudnuta?Podla mna trendom je byt zdrava a stastna.Nikoho neocari troska s vykyvmi nalady, nepritomnymi ocami a myslienkami. Preco potom zijeme, ked sme schopne byt stastne a spokojne len vtedy, ked sme chude ?Potom to ostatne obdobie stale len prezivame?

nasratá nula

Mne sa už nechce žiť. Ale najhoršie na tom je, že to nemám komu povedať, tak to napíšem aspoň na toto fórum. Ja už nevládzem. Doslova. Bojím sa, že sa o to zas pokúsim. Cítim obrovskú beznádej, nevidím zmysel života. Nechcem žiť. Pomóc. Prepáčte, že to sem píšem. Vôbec si to nevšímajte, chcela som sa len vyrozprávať

martinkaaaa

ahojte...dlho som to skryvala...tajila..ale po tom co som si precitala prispevky na tomto fore...ano...AJ JA MAM ANOREXIU A BULIMIU...a hanbim sa za to. jedlo je moj najvacsi nepriatel, neznasam ho..a na druhej strane nemozem bez neho zit. niekedy par dni nejem, potom sa nazerem, vyjem celu ladnicku, ladujem do seba vsetko az po kym mi priam brucho nejde prasknut a potom to vyvratim. pri vyske 180cm som vazila 57 kg. po operacii som pribrala na 65 a mam z toho strasne depersie. mam ale spomaleny organizmus a nemozem schudnut. takmer nic nejem a nic. potom sa nazerem a idem vracat ale vacsinou sa mi to neda takze vsetko to jedlo vo mne zostane a stale priberam. pomoc:(....cely den myslim iba na jedlo, co si kedy mozem dat, co by som si dala, kolko som pribrala..a ake by to bolo super zase obliect tie najmensie rifle co mam doma. potrebujem schudnut ale na druhej strane si uvedomujem ako si ublizujem. strasne mi padaju vlasy, mam problemy s travenim....ach....:(((((( dievcata pomozte mi:((((( tie co ste tym presli.....su toto naozaj priznaky PPP, ze?:(((