Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

evcca

lll111, silu? som jak troska kazdy vecer, ked idem spat, jedine, co ma povzbudzuje, je, ze ked den zvladnem, nacerpavam z toho silu, chce to cas.

coky77

to sa uz neda aj vy to tak mate,,,,,ja uz ani vracat nemozem sak ma boli cele hrdlo,,a najhorsie je som sa tu volakde docitala o tych prehanadlach a sa aj vyvracam a este aj pojem tie pirule,,,to je strasny zivot,,,,,,,preco musi exzistovat jedlo:(

Alternativa

Ahoj Zuju a vsetky dievcata,
vybornou nahradou za sladkosti je chrumkat mrkvicku a kalerab. Uz pocujem, ako z niektorej vyhrklo "blbost". Aj ja som si to myslela, ked som takuto radu dostala v jednom znamom centre, kde sa ZDRAVO zhadzuju kilecka. Pri hryzkani hladajte tu sladkost a najde ju Vase telo a hlavne hlavina. Ak zahryznes do kaleraba s myslienkou "blost", tak potom nastupu deli tycinky a podobne nepotrebne mlsoty. Zuju, skus si nastruhat mrkvu s jablkom, ak potrebujes, tak daj tam trochu medu. Ano, aj zavislost na sladke sa da umravnit. Neboj, Zuju, sem-tam aj kusok cokinky moze byt, ale naozaj kvalitnej /vysoky obsah kakaa/ a takej sa neda vela zjest.

romana

Ahoj Gabinka!!!
Chcem sa ti v provom rade veľmi poďakovať za rady. Manželovi som to čítala tiež. Ale zdá sa akoby to dosť nechápal. Neuvedomuje si vážnosť môjho problému. Je iný. Menej sa vŕta v pocitoch. Všetko skôr berie ako fakt. Možno aj preto sa mi s ním ťažšie rozpráva. Ale presne ako si napísala, na druhej strane nemôže vedieť keď to sám nezažil. Mám ho veľmi rada a viem že on mňa tiež. Sľúbil,že mi pomôže. K psychologičke som chodila. Pomohla mi ale akosi nie dosť. Teraz som k nej znova objednaná. V pondelok. Opýtam sa či chce hovoriť s manželom. Muž povedal, že ak je to treba porozpráva sa s ňou. Ale zas akoby tomu nechápal načo. Často sa pýtam prečo práve ja? Možno je to len cesta ktorá má ma k niečomu doviesť...

evcca

ja zastavam nazor, ze z tejto choroby sa neda uzdravit ako z chripky, mozes jedine tak abstinovat. ani ja nie som este ok, len sa stale snazim, dokola, ked padnem, hrabem sa opat hore. je to dlhe, tazke, otravne, ale verim, ze sa to da.

lll111

ked to uz nieje normalne.........preco toto jedlo vlastne existuje ked su s nim len same problemy.evcca ako si sa uzdravila??,,