Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

lll111

toto je uspech??ved to je nekonecny kolobeh.............normalne jedenie a opet prezieranie a tak to ide stale.........ja chcem noramlne jest a nie prezierat sa...ale nedokazem to nesomtoho schopna a mam cely zivot pred sebou a ked si pomyslim ze sa to so mnou bude tahat dalej nemam chut ani tu byt

Alternativa

Vyborne je, ze poznas, ako sa to DA. Ci to nazves abstinenciou a ja to iste Tvojim vnutornym dozretim vobec nie je dolezite. Zaver je to najdolezitejsie - da sa byt opat zdrava a stastna.

evcca

ja som vracavala aj 5-6x denne, ked som vydrzala bez zvracania dva dni, tak to pre mna bol zazrak. a jeden zazrak k druhemu a tak pomalicky dalej.

Alternativa

III111 a par dni nic neznamena? Aj to je uspech, ak si mala castejsiu frekvenciu. Ach jaj, PPP sa dostavuje plizivo a veeeelmi neochotne odchadza, ale to viete. Treba ist dalej, nepodlahnut panike a beznadeji.

evcca

dik, chytam:-)
ppp je zavislost, takze ta abstinencia bude najlepsou cestou, alkoholik sa vzda poharika, gambler automatov a ja sa vzdam manipulacie s jedlom. ano, takto SA TO DA.

lll111

ale aspon bojujes a nevzdava sa ja vidrzim maximalne 5dni a ptom zas sa prezerem tak zaas vidrzimniekolko dni a potom opet ten kolobeh co je to za zivot,strasne chcem sa uzdraviet pomozte mi niekto

Alternativa

Evcca,
nehovor si, ze z PPP sa neda uzdravit. DA SA. Tak ako z mnohych inych dg. Ten, kto prekonal infark neriesi, ci to ma zmysel liecit sa a ci sa fakt uzdravi, ved po nejakom case infarkt moze znovu zlapat. Ma pravdu a napriek tomu kazdy kardiak /teda takmer/ prisposobi sposob zivota svojmu zdrav. stavu : miesto behania maratonu zaradi jogging alebo rychlu chodzu, mnohi vyradia tu 5. kavu za den, prestanu fajcit, suchu saunu vymenia za infrasaunu, atd. Cize tiez "abstinuju", lebo spustace na kadeco cakaju na kazdeho z nas. Babulka, tak rada by som Ti poslala moje presvedcenie, ze PPP sa da definitivne porazit. Vies, kedysi davno sme tu mali tzv. Alti postu. Pamatas, Vrrkulka, Minetka, Forev., Mishka :o)? Posielali sme si kose jahod, misy salatikov, aj strudlu a kopec dobrych slov. Ty si si s nami vtedy nepisala, ale Alti posta stale funguje, takze chytaj - mas moje presvedcenie, ze budes zdrava a povzbudenie :o)

Alternativa

Evcca,
nehovor si, ze z PPP sa neda uzdravit. DA SA. Tak ako z mnohych inych dg. Ten, kto prekonal infark neriesi, ci to ma zmysel liecit sa a ci sa fakt uzdravi, ved po nejakom case infarkt moze znovu zlapat. Ma pravdu a napriek tomu kazdy kardiak /teda takmer/ prisposobi sposob zivota svojmu zdrav. stavu : miesto behania maratonu zaradi jogging alebo rychlu chodzu, mnohi vyradia tu 5. kavu za den, prestanu fajcit, suchu saunu vymenia za infrasaunu, atd. Cize tiez "abstinuju", lebo spustace na kadeco cakaju na kazdeho z nas. Babulka, tak rada by som Ti poslala moje presvedcenie, ze PPP sa da definitivne porazit. Vies, kedysi davno sme tu mali tzv. Alti postu. Pamatas, Vrrkulka, Minetka, Forev., Mishka :o)? Posielali sme si kose jahod, misy salatikov, aj strudlu a kopec dobrych slov. Ty si si s nami vtedy nepisala, ale Alti posta stale funguje, takze chytaj - mas moje presvedcenie, ze budes zdrava a povzbudenie :o)