Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

evcca

ahojte, dnes rano som si sadla s kavickou k pc a citala prispevky zo vcerajska pod ikonkou slnecnice- o ppp, baby je mi fakt blbo, ked niektore citam. bojujme!!!!!!!!!! mam pocit, ze niektore sem chodia len podryvat a urazat tie, co sa naozaj snazia a nieco dokazali. vymienate si tu maily, aby ste sa podporovali v chudnuti, asi stale nechapete na co je toto forum? je mi z toho smutno, neviem asi som citlivka, ale fakt stoji vam to za to?
viac sa mi pacilo, ked sme jedna druhu podrzali a povzbudili, ked sa niektora z nas posmykla. a spolu sme sa tesili, ze sme zvladli napriklad den bez prejedenia. mam pocit, ze toto bolo zmyslom tohto fora.

lenik

sunshine :) pri takej vyske a vahe nemas sancu byt tucna ani keby si mala celu vahu ulozenu prave na nose:) a to priberanie samozrejme pri prejedani to bude asi prirodzena reakcia ale vies co? uvidis o chvilocku bude krasne pocasie nebudes mat chud sa prejedat ale zit:) a to ta povzbudi do dalsich dni a potom uz len ist priamo za tym! urcite to zvladnes:)

sunshine

pomooooc, baby, priberam!!!myslela som, ze ked s ppp skoncujem, stabilizuje sa to, ale mam pocit, ze som stale akasi nafuknuta a je to hrozny, strasny pocit. mam len 160 cm a pri 49 kg na mne vidiet kazdy kg. boze, videm ake je to marnive, ale nemozem si pomoct, tak je mi to luto. zas mam len chut sa prejest, ked vidim, ze ani cvicenie nepomaha:-(((((

takemale

hmmm,tak asi nic,ale potesilo by ma keby sa mi niektora z vas ozvala na mail,potrebovala by som sa porozpravat,lebo som uz zufala,a surne asi potrebujem pomoc,dakujem,moj mail:bibita@zoznam.sk