Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

forev. :) to sa clovek normalne tesi na to kedy zomrie podla toho co pises o objaveni seba samej az po smrti:D jk ;)
adusik, nevadi, aspon som si to precitala;)

forev.

damy, prudko nestiham skolu, ale nevadi:)
rozmyslam..cesta, ktora vedie k poznaniu seba a najdeniu vnutorneho stastia nevedie cez minulost ani buducnost. sme tu a teraz. preto mame aj miesto. v pritomnosti. cesta k sebe nevedie cez inych ludi, cez to, co spravili, aj ked nas to ovplyvnilo..to su nase pocity, nas mozog, co sme my. zavrite oci a nechajte sa unasat myslienkami. vasimi. nechajte ich volne plynut a potom ich skuste usmernit. cesta k vnutornemu, alebo i celemu stastiu vedie naozaj cez nas samych. cez nikoho a nic ine.

romana

forev.
Hm... Chcela by som sa spoznať. Ani nevieš ako túžim po tom, byť sama sebou, byť spokojná a šťastná. Ale neviem ako. Kaďiaľ vedie tá cesta? V minulosti? No dobre ale ako sa stým vysporiadať? Najviac túžim po duševnej harmónii...

mirabelka

ja uz neviem comu mam verit...ani sama sebe neverim, neviem v com sa mam hrabat. zeby to bol rozvod nasich? preboha to bolo uz pred 9 rokmi :( zeby odchod sestry? v com sa mam hladat? kde? ved ja tu ani nemam svoje miesto :(

forev.

mirabelka: pochopis to raz. mozno skor, mozno az ked zomries. ale prides na to. vies, jednoducho. toto je o najdeni sameho seba. tej najvacsej podstaty..

forev.

romana: prepac, skusim ti odpovedat ja..
preto nemas ten dobry pocit, ktory tu mozno bol v zaciatkoch, pretoze to, co s ppp mas ta uz neuspokojuje. aj ked zvracias, aj ked nie, stale si to ty, ta ista osoba, ta, ktorej sa to tykalo v minulosti a teraz rovnako aj v pritomnosti. aby si bola spokojna, ci dokonca stastna, musis objavit a najst seba. znie to tak jednoducho, vsak? ale nie je to jednoduche, ani prijemne, pretoze aby si sa poznala, to chce prehrabat sa vo vsetkom tom, co ta k ppp doviedlo. ale vies, ked sa spoznas, uvedomis si svoje JA, to ti prinesie neuveritelne velku slobodu, rozhodovat sa, mysliet, tuzit a citit. a potom to budes len ty a ty. nic a nikto iny. rozumies mi trochu?

romana

Ahojkaj evcca!!!!
Nie je mi moc dobre. Akási som nespokojná sama so sebou. Mám samé negatívne myšlienky a neviem sa ich zbaviť. Hovorím si STOP! a o chvíľu je to tu zas. Minulý týždeň som mala zlé len 2 dni, ale aj tak nemám z toho dobrý pocit. Necítila som sa dobre bez vracania a ani s ním sa necítim dobro. Tak kde je vlastne problém? Nechápem to ! Prosím poraď.