Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

[zruseny19]

Bolo velmi dobre, koncerty neskutocne,atmosfera brutalna :) trosku som mimo dnes,tak som si dovolila den na oddych, kedze sme tam nespali s frajerom prilis vela O:)

a teraz som hladna a neviem co si mam dat...:/

xx_yy

dakujem :-) ale hej, uz su fakt dni,ked vobec nemyslim na vracanie,akoze po jedle myslim .. ale na prejedanie nemyslim vobec.. :-) . a ano , den co den to ide lahsie :-)

jaj,jasne :-) tak drzim palce ! inak ako bolo ?:-)

[zruseny19]

Juj, xx_yy, parada. Neskutocne silne ziena, gratulujem. Den co den to ide lahsie vsak?
Ja som obed zvladla fajn, nemam sice najperfektensi zaludok,ale snad od zajtra mozem zacat jest zase pravidelne a zdravsie!

xx_yy

ahojky fruttia :-)
tak super,ze sa darilo,som rada velmi ! Mne sa darilo tiež, nevracala som ani raz,jedla som všetko :-)
Na obed som dnes mala kuracie prsia na prirodno,ryzu a broskynovy kompot :-) nic neslo von ... akurat velmi zavislacim na kave,no nevadi .. :-)
inak baby,uz je to tyzden a jeden den co som nic nedala von a normalne jem !! :-))

ako ste zvladli obed vy ? :-)

[zruseny19]

Ahojte...
ja som back, dufam ze sa vam darilo :) mne hej,len som unavena :)
Ako vidim mame tu nove clenky bojujucich, vitajte. ja sa budem snazit dostat do obrazu ,precitam si vase prispevky :P

xx_yy

super ranajky,desiata,aj obed! :-) len to nechaj v sebe :-)

inak jogurty mam aj ja strasne rada,tak vyjedam stale tu activiu s 0% tuku :-)

aha,to mi je luto,uprimnu sustrast :-( .. tak sa drz teda ! nenechaj sa emociami "stlacit" ..
drz sa velmi ! pekny den

mrska

ahojky....tak ranajky som mala ako obvykle jogurt nízkotučný,pohánka a 2 celozrnné keksy...
teraz som si dala 5 sliviek a melon
na obed budem mať šalát,kuracie prsia so šampionmi,a ešte si možno dám moj koláč
ja mám strašne rada jogurty a všetko také mliečne mnam...
dnes ideme na pohreb,tak dúfam že budem ok,to je vždy také depresívne...joj už aby bolo po tom....

pekný deň...

xx_yy

Katherina,dakujem :) nic neslo von .. tebe sa ako dari ? :)

mrska- tak sa snaz velmi,aby si sa tam nedostala,lebo urcite by si sa z toho vedela dotat sama, treba hlavne chciet,velmi ! :)
inak ano,melon ma velmi malo kalorii , a je mocopudny,takze uplne super.:)
inak este k tomu melonu,aj ja sa s nim vzdy doslova prejem,ale to nevadi:)) .. len nemaj tie myslienky . NETREBA to dat von:)
a ďakujem:)

ake ste mali ranajky? :) ja biely jogurt a ovsene vlocky:)

pekny den aj vam:)

mrska

Ahojte...

xx_yy nie nejdem do Pezinku,lekár povedal manželovi že ak sa to nezlepší tak má volať a tak ma tak dajú-ako nesvojprávna...to je sila...

no ale snažím sa...včera som to všetko popapala a nič nešlo von,síce ked som zjedla ten melon,teda lepšie povedané som sa ho prežrala tak som nad všeličím uvažovala,ale išla som si čítať,tak som to nejak prekonala....

s tým melonom si ma ty navnadila,tak si ho teraz kupujem,lebo má vraj aj málo kalorii....

a ty sa neboj že veľa ješ,čo tu čítam tak vidím že tiež zdravé veci,a je fajn že ti aj chutí....si na jednotku a vzorom pre nás...aj ked máš málo rokov tak si pre mna vzor že sa to dá.....

dúfam že dnes bude dobrý deň...všetkých zdravím....

Katherina

xxyy klud ! gratulujem ! to nič dala si si trošku viac ! jedla si jak normalny človek nič sa nedeje ! len to nedaj von drž sa som na teba hrda ....len tak dalej :)