Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xx_Yy a už ich máš ? lebo teraz si v podvahe vieš tak ti možu blbnuť alebo vypadnuť uplne ale to je iba dočasne takže neboj zachvilku prídu :)a mrska veru tie priznaky čo hovriš tak si v tom až pu uši ... potrebuješ pomoc..ale je dobre že si to uvedomuješ držím palce :/
fruttia, myslim,ze pred kramami je to ok .. ale ja teraz neviem,aj ja mam pred,citim to..ale uz ako dlho?! .. teraz mi nejak nedosli presne...hm ://
mrska,
vahu schovaj ! tvoj manzel ti ju schovava,lebo ti chce dobre:-)
no,a podla mna.. to bohuzial bude anorexia,i ked nie som ziadny odbornik..ale myslim si to :/
inak ano,tak activia 0% tuku je novinka,a tuto u nas v zapadakove ju nemaju stale..ach ,hrozne !! .. ale tu mozes jest kludne, ma len 65kalorii :-)
pekny den baby.
fruttia, myslim,ze pred kramami je to ok .. ale ja teraz neviem,aj ja mam pred,citim to..ale uz ako dlho?! .. teraz mi nejak nedosli presne...hm ://
mrska,
vahu schovaj ! tvoj manzel ti ju schovava,lebo ti chce dobre:-)
no,a podla mna.. to bohuzial bude anorexia,i ked nie som ziadny odbornik..ale myslim si to :/
inak ano,tak activia 0% tuku je novinka,a tuto u nas v zapadakove ju nemaju stale..ach ,hrozne !! .. ale tu mozes jest kludne, ma len 65kalorii :-)
pekny den baby.
Ahojte..tak ja už zarezávam v práci,raňajky dopadli dobre,len som si zasa kúpila žuvačky....do kelu už som si povedala že nie....
no a ta váha ja viem že by som sa nemala vážiť,ale ja normálne nemôžem,aj mi ju manžel schoval a ja som ju našla,tak teraz ju schovávam ja pred ním,akože sa nevážim....v sobotu mi povedal že by si ma rád odvážil,či som pribrala a to by bol prúser ako Brno...lebo som nepribrala....
som veľmi rada ako sa vám darí....ja mám pred sebou ešte dlhú cestu....
stále sa na seba pozerám,aj v práci na brucho ako mi puchne,v zrkadle....no proste kontrola na každom kroku....ja už dnes myslím kolko budem vážiť zajtra...je to trápenie...
myslíte si že toto všetko je naozaj anorexia....? ja si ešte niekedy poviem ved to je normálne...
ozaj tú activiu 0% som si dnes kúpila aj ja,ešte som ju u nás nevidela až dnes,lebo mám dojem že nie je dlho na trhu....dakujem za inšpiráciu...ja som mávala ten Rajo nízkotučný...a ovocie a jogurt mám aj ja rada...
ahojte....
no cez vikend asi tak za den 3 male jedla (polka kuracej ciganskej, trochu kebabu, melon..) ostatne len alkohol, takze od dnes zas pravidelne a zdravo...
no ale som pred kramami, cize aj ja som uz 2x ranajkovala ten jogurt s ovocim.... velmi fajn" milujem"to tiez. :S
dobre ranko, v pohode nevadi :-)
"normalne jest"? ako si jedla tychto par dni ? .. ranajky super,mnam :-)
ja som dnes nevydrzala tie 3hodinky .. ach , a dala som si melon a broskynu este .. stale som hladna,no strasne :/ pojdem cvicit o hodinku asi.
Dobre ranko, pisem z postele ,kedze spim 12. hodinu :)
xx_yy, sorry ze som vcera uz neodpisala ale po (chabej) vecere som sla hned spat. dnes rano zacnem uz normalne jest,idem si dat broskynovo cernicovy salat s jogurtom a medom, plus kavu...
mrska, ach :( to je hrozne, ale verim ze vredy nemas, a zaludok sa ti upravi ked budes jest pravidelne a prestanes vracat navzdy. a prosim ta tu vahu uz schovaj, tade nevedie cesta k zdraviu ze sa odvazis a potom od dalsieho dna zas chudnes...
ahojky
mrska, ach..to je hrozne, je mi to luto,ze taketo musis prezivat :( .. chvalim ta ,ze nic neslo von! To je super,len tak dalej pokracuj,urcite nie si tucne prasa,ved tie predsa vyzeraju uuuuplne inak :-)
a neboj sa papat,to sa predsa musi.
A k tym vredom, to ti neviem poradit.. nemam s tym skusenost :/ ale velmi dufam,ze ich nemas!
akurat mam za sebou syte ranajky -biely jogurt + dobra vlaknina ( tej bolo trosku viac ) a káva s trochou mlieka.
vy ako ranajky?:)
Ahojte.
Tak včera som mala hrozný deň,ako dobre začal tak zle skončil,pred pohrebom som sa najedla,a trocha ma začal bolieť žalúdok,potom som si dala acidko a ovsené otruby a melon,a za chvíľu to prišlo,hrozne bolesti v žaludku,pojedla som kadejaké lieky od trávenia aj bolesti,večerala som len trocha,a zasa bolesti....no horor,ležala som ako mrtva,ale nič nešlo von...pred spaním mi to trocha povolilo....
až sa bojím ísť dnes najesť.....a ešte som sa ráno vážila a zasa som tam mala o 400 gramov viac,toto ma vie tak znechutiť...už si zasa predstavujem že som tučné prasa....zasa budem špekulovať čo s tým...ach jaj....
bojím sa že mám vredy na žalúdku lebo sa prejavujú bolesťou po jedle...no ved uvidím čo bude dnes....
majte sa krásne....
jaaj,ale hlavne,ze ste sa dobre bavili a tak :-) to dospis,oddychnes si :-)
ja som bola akurat u starkej na veceri ,ach .. ta ma zas ponanukala vsetkym moznym.. mala som velmi malicko ryze,kuracie prsia na prirodno,a kapustu k tomu :-) no a napiekla brownies,a kedze uz mam ten tyzden za sebou ,tak to bolo ako odmena .. :-) kedze sladke nejedavam takto :-)) fu,ale takto na vecer som to trochu prehnala.. no co uz :-)
ty uz si si vybrala co na veceru ? :-) dobru chut