Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xx_yy neboj ja som tiež v podvahe a vypadol mi a nemam ho už dosť dlho ako som pribrala tak pri prišiel lenže teraz ho zase nemám a už som z toho fakt zufala....bola som aj u gynekologa a ten mi robil hormonalny rozbor všetko je ok lenže krámy nikde :/ .... a 2,5 kila ? :) a čo ako to znášaš ? :) moc ti gratulujem si bojovníčka :)....a antiana ked budeš pravidelne jesť tak sa potom nemaš čo prejedať vieš ked si daš na ranajky jablčko tak to telu nestači keby si si dala niečo sitejšie a potom na desiatu jablčko tak by si nemala prejedať račej utekaj z kuchyne ked ťa to chytí
veed,mas chute ale stale jes len nizkokaloricke jedla, takze super ,nemaj vycitky :) inak aj ja mam chute,zerem melon cely den, ani nechcem uz nic ine, kedze poobede som si dala lizatko aj kofolu a trochu nutely (lyzicku), tak ale asi sa tomu nevyhnem tak si dam nieco malicke,potom napisem ze co.
ten zub ma stve, naco boli :((
ahoj fruttia,
tak som rada, ze sa ti dari :-) to je super, len tak dalej.
Ja som sa dnes na ranajky trochu "moc rozbehla" .. potom som cvicila malinko.. potom obed - ryza a uhorky, maly kusok brownies.
Potom okolo pol 4,ryza a kapustovy salat. Akurat mam chut na jogurt,tak si dam biely,a dam si do toho asi skoricu :-)
vecer uz len hrusku:-) asi .. uvidim
straaasne chute dnes,pomoooc:(
ahojte, nejako zas malo prispievam,ajajjj...
dnes mi to ide fajn, xx_yy, konecne mam meloon,tak sa veselo prejedavam :D nevracala som, ale uz ani NEBUDEM nikdy! zacal ma totiz bolet zub :(
tebe to ako ide dnes?
antiana, moja musis viac papat a nic nedat von ! musis to najprv ty chciet ! .. tiez som s tym prestala len tak,zo dna na den,lebo uz som zistila,ze inak sa to neda.. niekedy rozmyslam,ze keby som sa prejedla,tak by som to spravila o par hodin zas, a potom dalsi den atd atd . Musis si povedat,ze STOP vracaniu ! .. nesmies to dovolit !
mrska,len klud ! maliny su zdrave ,maju vela vitaminov .. 100g ma cca 60kalorii , co je fakt malicko.. a tvoje telo sa doslova potesi niecomu takemu :-)
ja som mala teraz ten olovrant, iba ryzu s kapustovym salatom,hm tej ryze som zjedla trosku viacej... no nevadi,ideme dalej :-)) dnes uz len jogurt podvecer a ovocie :-)
antiana, moja musis viac papat a nic nedat von ! musis to najprv ty chciet ! .. tiez som s tym prestala len tak,zo dna na den,lebo uz som zistila,ze inak sa to neda.. niekedy rozmyslam,ze keby som sa prejedla,tak by som to spravila o par hodin zas, a potom dalsi den atd atd . Musis si povedat,ze STOP vracaniu ! .. nesmies to dovolit !
mrska,len klud ! maliny su zdrave ,maju vela vitaminov .. 100g ma cca 60kalorii , co je fakt malicko.. a tvoje telo sa doslova potesi niecomu takemu :-)
ja som mala teraz ten olovrant, iba ryzu s kapustovym salatom,hm tej ryze som zjedla trosku viacej... no nevadi,ideme dalej :-)) dnes uz len jogurt podvecer a ovocie :-)
tak ja som dnes neodolala na trhu malinám,kúpila som si pol kila a pol som zožrala-doslovne,teraz mám výčitky,už som aj chcela isť na WC dať to von,ale nakoniec som si to rozmyslela,ale cítim sa uplne plná a prežratá.....fuj....musela som vyhľadať koľko to má kalorii,a moc ma to nepotešilo....
antiana,ty musíš jesť niečo viac....vidíš aj ja s tým bojujem....mám všeliake nápady...skús vždy si len tak niečo odštipnúť a radšej viackrát,a ak si doma ked sa naješ chod hned von,alebo medzi ludí....nemôžeš byť bez jedla...kup si jogurt,a zjedz iba ten,po tom zasa o 2 hod. niečo malé...držím palce
ahojky
ahojte, tak ja dnes úplne zle...ráno jablko a káva, v pohode...lenže potom som sa prejedla a všetko išlo zo mňa von...navyše som zjedla hrozno u nás v záhrade, také skoré máme. No a potom mi otec povedal, že je postriekané a jesť sa môže až 2. septembra...a začínam mať z toho nejaké kŕče v žalúdku a hnačku. Teraz mám hypoglykémiu, lebo nič nemám v žalúdku a trasú sa mi ruky. Tak si doplním cukor aspoň tak, že si dám tuhý cukrík a cappuccino, nechcem sa normálne najesť, lebo viem že by to spustilo znova prejedanie a vracanie. Každý boží deň si hovorím, toto bolo naposledy čo som sa prejedla a vracala, a každý deň to urobím znova a znova...
xx_yy
ja viem že mi chce každý dobre,ale vždy si poviem ved to sa len odvážim,pri tom viem že mi to koľko vážim naštartuje náladu na celý deň....
doktor mi povedal že to je anorexia ako z učebnice....
vieš čo je najhoršie a čo ma trápi,že niekedy hrám doma to divadlo,s tou váhou,jedlom a tak....nikdy som neklamala,a toto ma uplne zmenilo....som stará koza a správam sa ako malé decko...
ja som už po obede,cítim sa tak akurát,vyala som si aj kúsok melona do práce...teraz sa musím nejak zabaviť aby som nemyslela na to že som najedená....
tak sa majte krásne.....
Katherina, este nie .. ale tak,ked som bola v tom najhorsom tak mi vzdy prisli ,presne.. teraz neviem :/ .. uz som nabrala 2,5kila .