Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
vybrat baterky z tej vahy.
xx_yy jablko je neskodné. :)
wyx, knihu sushi v dushi.. akoze ziadna beletria, ziadni bratia karamazovci :D ale dobre sa to cita a je pribeh jednej zeny...
cry, to je teda uspech! plus aj to ze si sa nevazila. super, drz sa aj nadalej!
inak najradsej by som aj ja skakala kazdu chvilu na vahu,ale radsej nie, na co....
xx_yy :) dakujem.. stale mi dodavas silu.. hned mi je lepsie. a inak: vzdy ked mas pocit ze vela jes,mysli na to ze napriklad ja pri takom zachvate zjem aj dvojnasobok toho co by som mala za den.. a to nejde vsetko von, min.25% ostava.. (teda ja na toto vzdy myslim ked sa mi zda ze jem vela) cize este si na tom velmi dobre aj takto, podla toho co pises ze kolko si dnes jedla :) ani nahodou si nepresiahla zdravy odporuceny denny prijem. Jablcko zajtra rano vycuras ;) klud..
váhu von oknoom :-)) alebo aspon pod postel. :-)
cry , to je super, ze si si ho nekupila !! .. ide to vidis, len tak dalej.. nekupuj to svinstvo :)))
no uz som si lahla,ze idem aj ja citat knihu..a pochytilo ma to zas.. teraz chut na sladke..tak som musela...jablko take mini.. ale aj tak.. jaaaj :(((
inak,podobne.. ked som isla do kuchyne,vedla zrkadla,vyhrnula som si tricko.. skoro ma roztrhlo :(( ..ale aj tak just jem to jablko:(((( hrozna soom
ale klud, nemas sa preco nenavidiet!! ides mi prikladom..:)))
Pozitívum dňa- nebola som kúpiť to preháňadlo, na ktoré ma tak nutká.
Babky, ja by som najradšej skočila na váhu, ale viem, že večer je to hlúposť:-( 3 dni som nevážila.
a co cítas zaujimavého?
cry, presne,nesil to, pekne oddychuj. zajtra doobeda sa pojdes prejst :)
a xx_yy, ty pekne tiez oddychuj, kukni nejaky film,nechce sa ti? :) po tom pekne spat...
inak momentalne nenavidim kazdu cast seba, od vlasov az po nohy. ale citam knihu ktora ma bavi takze nemyslim na to a nejdem k zrkadlu ale ak sa nahodou uvidim v tmavej obrazovke notebooku,tak sa zacnem sama sebe hnusit... no hroza.
viem,viem.. velmi dobre viem :/
aj ja som bola dnesv tom , ze MUSIM ist cvicit,a tak zle mi padlo,to cvicenie,ze odvtedy ma motá fakt. hrozne:( ..
netreba to silit..tak si oddychni :))) aj zajtra je den