Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

wyx

ahojte.
fruttia, este rok ma caka. ale ved nejak to s bozou pomocou dám. nechcete mi niekto napisat diplomovku? :D sa neviem k tomu dokopat. potrebujem silne silnú motiváciu. ale že úúúplne silnú. :) ty so studujes?
antiana, ano, je to tá. a ty si sa im ozvala? ale ved uvidíme ako a co tam bude. minule síce pani vravela, ze maju vela ludí. viem, že niektoré takéto a podobné agentúry zial slúžia iba ako zdroj financií pre istých ludí...
a este pre winki, no, ja by som ju tak do tej nemocnice aj šupla... :) ale to musí chciet sama hlavne. a okrem iného... neviem... mám pocit, ze sa tam nudí clovek. rano budícek, ranajky, nejaka terapia, pracovná terapia, obed, skupinová terapia, oddych, vecera, druhá vecera, telka spat.. Cez týzden sa to este snad dá, ale víkend, je asi tažký. teda v prípade, ze nemás povolené vychádzky určite. mozno by mohlo byt také zariadenie, mimo psychiatrií, zvlášť, viac terapeutov a terapií (nie jeden na 30 ludí alebo terapia len raz do tyzdna), mohli by pracovat v rámci zariadenia, aby mal clovek ten den naozaj zmysluplne využitý. Pri predstave, ze by som tam mala byt tri mesiace... Tak dva tyzdne by som vydrzala vylihovat, ale potom by ma aj mrle zožrali. niečo treba zmeniť. a začat od hlavy. :)
cry, nech ta to fakt uz nikdy neopustí, to tvoje odhodlanie. a tie prehanadla mi dufam nesies, nech ich pekne spláchnem. pamatáš? ja rada splachujem také veci. :)

antiana

Cry, ak myslíš tú Agentúru podporovaného zamestnávania na Heydukovej vedľa OÚSA, tak ja som tam registrovaná už rok a pol, a doteraz sa mi ani raz neozvali...bolo to nanič, len čo som zbytočne obiehala lekárov a úrady kvôli papierom a tlačivám...žiaľ

[zruseny19]

cry, uprimne ti prajem vela stastia a pozitivity, dnes si to uzite s wyx!!
daj vediet co bolo v tej agenture a ze ci si nasla vhodnu odbornu pomoc.

[zruseny22]

WYX- Babky moje, dnes mám strašnú chuť liečiť sa a pokúsim sa pre to urobiť čokoľvek. Idem hladať pomoc.

fruttia- my sme sa s wyx spoznali na VŠ:-) A je to najlepšia kamoška akú som kedy mala! A mám len ju! A len ona jediná za mnou chodila do každej jednej nemocky, len ona bola stále so mnou a pri mne, keď moja vlastná rodina na mňa kašlala a kašle.

Tak idem do sprchy a už sa na teba teším, bačkúrko- wyx:-) Škoda, že mi nejde za tebou nejaký rýchly vlak. O 19:27 ma čakaj na stanici:-)

Babky, zajtra idem do jednej agentúry v Ba, ktorá hľadá prácu ľuďom s ID. Bodaj by to vyšlo aspoň na pol úvazku.

Opatrujte sa.

[zruseny19]

babyy... vy dve sa aj stretavate?
inak cry... to je take super studium, ja by som chcela tiez externe nieco take, lebo toto co teraz studujem (hoci mi to ide vpohode) moc nebavi... a teda chcem ti s tymto povedat ze aspon by si sa s tymto mohla motivovat a vyliezt z toho.. ved mas wyx, si mudra, chybaju ti len statnice.. same pozitiva!

wyx

ale máš. :) a nezabúdaj, že sme všetky supeeeeer šikovnéééé, aj mrska, fruttia, xx_yy, antiana a všetkýýýýý :D
a nas nepustali skorej z práce. akože toto je už čo, aky priadok? :(

wyx

ale máš. :) a nezabúdaj, že sme všetky supeeeeer šikovnéééé, aj mrska, fruttia, xx_yy, antiana a všetkýýýýý :D
a nas nepustali skorej z práce. akože toto je už čo, aky priadok? :(

[zruseny22]

wyx, toľko pozitív nemám určite. Ja som rada, že mám teba, hoci si ťa ani nezaslúžim. Si pre mňa všetkým.