Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
ahojte...
mam trocha času tak len tak na skok...ja som to všetko zasa pojedla...teraz mám urobený zelený čaj....ale tiež mi nejako sfúklo brucho,tak som si dala liek proti nadúvaniu,dúfam že zaberie,lebo ma tie črevá aj bolia...dúfam že večer sa nedožeriem....už si leziem na nervy...
dnes ráno som ešte bola normálne na veľkej...celkom dobre...aj som sa s tým pochválila manželovi,sranda čo človeka poteší...že sa normálne vyprázdni...ale mám tu v robote ešte trochu preháňadla,a teraz som si brala čaj,a už som si povedala dam si,zajtra budem mať ploché brucho...ale nie odolávam..viem že by som ho tu nemala mať...dufam že mi nezašibe....
cry som rada že máš chuť bojovať...
wyx ja nechodím často na obed,ale vždy si doma niečo pripravím,lebo ja to musím mať schválené v mojej hlave,ja by som hocičo nezjedla,to by som sa už zrutila zjesť niečo kalorické....blbá som viem....
fruttia dakujem žesa držím snažím sa odolávať nutkaniu robiť blbosti....
xx_yy dnes si tu ešte nebola,mala si výletik?
Ahojte všetky..
no hej, tak si radsej nebudem davat skinny jeans aby som sa necitila ako tucna kravicka, aspon ze je teplo :)
inak, pocuvam tu relaciu... dost dobra zatial.
nech ta to nafuknutie netrápi. aj ja som a to nie som ani ppp. :)
hej, lebo v light pripravkoch sice neni tuk ale pridany skrob co je zlozeny cukor, co nechceme :) takze ja si davam naturalny jogurt,a obcas aj smotanovy...
no veru ze kava neni jedlo :)
cry, tak to som rada. len tak dalej.
inak otvorila sa nejaka ina tema.. strasne, ze kolko nas je :O
zachvilu budem obedovat... dnes som nafuknuta ako balon, necitim hlad len znechutenie..
wyx, áno, my vieme, že káva nie je jedlo:-))) Že, antiana?:-)
wyx, neboj, stíham:-)
Ešte si dám kávičku:-)
antiana, tak som zvedavá, čo mi povedia v tej agentúre. Celkom ma sklamalo, čo si napísala:-( A ja som bola taká nadšená z toho, normálne som si myslela, že mi hneď nájdu aj prácu.
Fruttia, chuť liečiť sa ma ešte drží:-)
antiana, káva nie je jedlo!! jablko a ine ovocie by som brala iba ako doplnok stravy, ked nechces jest nieco "nebezepčené", napr. horalky a podobne. :)
som citala nejaky clanok, ze light jogurty vôbec nie su light a lepsie je si dat obycajny smotanovy.
tu relaciu o PPP som pocuvala kusok,potom som sa stretla s kamosmi tak som to radsej vypla.. oplati sa to najst v archvie?? chcela by som to vypocut. tak som rada ze vam bolo dobre :)
antiana, taky trochu cudny jedalnicek, ale lepsie ako nic alebo vracanie. drzim palce :) a kravske maslo je super, aj zdravsie ako margarin light, to je cista rakovina fuj.
tak ja som dnes mala ona raňajky 4 slivky a hrozno + cappuccino, teraz pijem zasa kávu s mliekom a na obed mám dve jabĺčka...poobede, ako inak, kávu, na večeru grah. rožok s kravským maslom (zbožňujem obyčajné kravské maslo, aj keď je strašne kalorické a tučné, ale tak aspoň niečo si doprajem:-), margaríny light mi vôbec nechutia) a ementálom + paprika a rajčina...a večer o 8 si dám ešte kuskus a biely jogurt...možno
cry prišla v poriadku. chceli sme kupit melon, ale mali drahy a škaredy. počúvali sme si reláciu o ppp a isli spat. :) neviem co robi teraz. o 12tej sa stretáme. cry, dufam, ze budes stíhat. :)