Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
ahojte, prosim vas nepoznate nahodou nejakeho dobreho psychologa/psychiatra co sa venuje ppp v BA?
vas tu citam kazdy den, a ako pozeram, tak sa vam celkom pekne dari, tak sa drzte aj nadalej :)
mne sa vobec nedari, nedokazem s tym prestat sama :(
tak to ti gratulujem a zavidim zaroven..mna uz 2. den boli brucho,no stale nic,ale cakam na zazrak.. ako ,menzes mam,len nie kazdych 28 dni ale kazdych 37-40...:/ tak mi drz palce nech sa este toto upravi,a bude...
no a hej,zajtrajsim testom koncim,ale budem zas veelmi dlho v skole...
tak prajem ti nech mas vela sil :)
a nebezpecne potraviny len opatrne. ako take nieco ze keksik si zatial nedovolim...ani sladke pecivo..
12h? :O wow!
haha :D
vidím,že aj u vás je "pohodový" týždeň :D zajtrajším testom končíš,či ešte niečo máš? u nás horor..každý deň niečo..už nech je piatok :D
s tými nebezpečnými potravinami opatrne,aby sa ti to nevymklo spod kontroly :)
tuky jem,len som zabudla napísať desiatu-vlašské orechy
striedam to..orechy,semiačka,mak,avokádo..podľa toho,na čo mám chuť :)
áno,menzes mám,ani vlasy mi nepadajú juchú! :D
Ahojte, ja mam zasebou strasne narocny den, 12 h v skole, a teraz ma caka ucenie sa na zajtrajsi zapocet.. asi viete ako sa mi chce. Ale kazdopadne sa mi v jedeni celkom dari, nejem nebezpecne potraviny,,takze som kludna. a rozhodla som sa ze postupne budem pridavat take "nezdrave potraviny "do jedalnicka tak dnes som si dala 2 kocky cokolady.:P
klimta, super jedalnicek,paci sa mi opat. inak nmas prilis maly prisun tukov? mas menzes ?
test som mala z predmetu Analyza lieciv.. fuj :)
mrska, ako sa dnes darilo? velmi vela robis :SS
felicitas,fruttia: veľká gratulácia kočky! (aj čo sa testu týka..z akého predmetu to bolo?:) ja na výsledok môjho stále čakám)
som na vás hrdá !;)
mrska- ja varené nejem..mäso už asi tri roky nie,pečivo keď nemusím tiež :)
ako sa ti inak darí? aký bol dlhý deň v práci?
raňajky:jogobela,tvaroh,otruby,brusnice,banán..v poslednom čase to jem stereotypne každé ráno,obmieňam len príchuť jogurtu :D
obed: ovocný šalát: banány,hrušky,jablko,pomaranč,sušené jumbo hrozienka
olovrant: 2 mysky kyslej kapusty
večera: hrášok,cvikľa
neskôr mrkva,jablká
ahojte...
antiana,pre pána jána,to nerob,to už je kriticky nízka váha....ja viem že to je aj výkrik aby si to niekto všimol,ale ved oni to vedia a možno to nechápu,to nechápe veľa ľudí aj v mojom okolí,ja to robím hlavne pre seba,aby som žila trochu normálny život,tak to nevzdávaj....
xx_yy tak si uži výletik a papaj...
klimta ale ty si podľa tvojho jedálnička nemala na obed nič iba zeleninu....to nie je bohviečo...neješ pečivo ani mäso?
fruttia to je super že sa v škole darí,tak nech sa darí aj v likvidácii PPP....
ja som mala dnes jogurt+pohánka+pár suchárov 7 days
desiata bude jablko
obed cottage cheese s 2 plátkami viaczrnného chlebíka,jablko,zelenina
olovrant jogurt+ovs.otruby
večera zel.šalát+egg cheese a možno tvaroh
dnes som prišla skôr do práce lebo mám toho veľa tak idem makať...
majte pekný deň...ahojky...
xx_yy, hlavne ty sa drz! myslim na teba, nevracaj, uzivaj si... zivot nieje o vahe ale o krasnych chvilach a skus si uzit kazde susto jedla bez vycitiek.
baby ja zajtra odchadzam !!!
drzte sa mi tu .. ide vam to skvele !!! :-))
potom sa ozvem ,
:-)
presne tak, naco sa nicit kvoli iným? myslis, ze ked sa ku tebe takto správaju, ze si ta vsimnu ked sa vyhladujes?
ach antiana.. skolabujes zachvilu :( preco si to robis. vykasli sa na sestru, nieje to jediny clovek ktory ta moze mat rad. naco sa nicit kvoli inym..