Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

antiana

som na dne...dnes aj včera len ovocie a káva plus hádky doma, výčitky, vyhrážanie dokonca aj bitka...som samá modrina...sestra mi povedala, že som sa radšej mala narodiť mŕtva, že ma mala mama potratiť...ostalo mi už len to jedlo...váha 43.5 kg, plánujem ísť pod 40 kíl...možno vzbura? pomsta? volanie o pomoc, aby si ma všimli? som rozhodnutá...

[zruseny19]

Ahojte dievcata :)
dnes mam velmi dobry den,kedze som spravila supertazky zapocet. Jedlo:
ranajky pol banana v jogurte bielom, med,kava s mliekom,
desiata ochutena mineralka, 1 pomaranc,
obed kuraci salat s minimalnym mnozstvom peciva :D , olovrant zatial 1 jablko,zachvilu si dam nieco, veceru este neviem... kazdopadne, stale mam velmi silnu tuzbu nikdy v zivote neskoncit nad wc-misou,takze som rada. ide mi to zatial.
klimta, tvoj jedalnicek je super, paci sa mi :)
felicitas, to je uspech,mas nasu pochvalu. drz sa aj dalej!
mrska, pekne sa drz, zas ti pripominam: neprestanes sa na chvilu vazit? ja sa napriklad nebudem urcite v ohladnej dobe. NIE. nemozem.

klimta

hahaha :D

ďakujem :)..niekedy som takisto mala z kávy kŕče.. ako nezvraciam upravuje sa to :)
inak na koncentráciu sú super para orechy ;)

mrska- prepáč,stihla som len 2-3, mám hrozný týždeň..v piatok chcem mať od všetkých a všetkého pokoj :D mrknem sa na to ;)
šalátu jedz koľko vládeš..ako som vravela-paradajky,uhorka,mrkva..obsahujú vysoké percento vody..žiaden strach ;)

u mňa:
raňajky: nízk.jogobela s lyžicou tvarohu (tiež nízk.:D),otrubami, banánom a pár sušených brusníc

desiata: 2 jablká,hurmikaka

obed: šalát- paradajky,paprika,uhorka,reďkovky,špenát
neskôr cvikľa a hrášok

olovrant:kešu orechy

večera..klasicky sa natlačím čínkej kapusty,mrkvy asi aj pár jabĺk :)

felicitas

Ahojte :) vcera vecer som maal problem sa dostat tu na stranku, som rada, ze dnes to uz funguje... uz si mozem dat druhu fajočku za vcerajsok :)) Krasny dnik Vam vsetkym :)

mrska

Ahojte..
felicitas to je super že sa máš aj doma s kým o to podeliť a ked je to ešte mama...paráda...ja by som tiež niekedy za moje deti dýchala...
xx_yy tak držím palce pri prekonávaní prekážok,a teš sa na výlet...
klimta čo ten moj jedálniček ,teda tie šaláty,čítala si to,daj odpoved ved ja čakám...ako na budúcu lekárku sa spolieham...ozaj aký odbor by si chcela robiť....
tak dnes je hnusný pondelok....
už som bola na veľkú viackrát včera aj dnes ale to som si dala trocha preháňadlá,ale nemala som hnačku,normálka ani ma nebolelo brucho....
dnes raňajky activia+dobrá vláknina+pár suchárov 7 days
desiata jablko
obed zelenina,kur.prsia so šampionmi,koláčik,jablko
olovrant jogurt+ovs.otruby
večera zel.šalát+cottages a neviem,nejako mi prestalo večer chutiť aj včera,mala som len šalát a egg cheese...
tak dobrý začiatok do nového týždňa a veľa sily...ahojte

[zruseny19]

klimta, no ta bolest hlavy sa bude zlepsovat, to si zvyknes.. navyse ja ked po preucenom dni nevyzeram ako jezibaba zelena, tak si myslim ze som sa malo ucila :P
bezkofeinova kava chuti trochu inak, ale mne to absolutne vyhovuje, lebo mi obcas normalna kava drazdi zniceny zaludok (ale to neznamena ze ju nepijem :D skor naopak..) no a ja pijem bud nejaku neskafe bez kofeinu alebo len nejaku kavovinu typu caro alebo inka.. to mi vyhovuje ako nahrada kavy, je to teple,tak v zime akurat.
no inac dnes mi nejak nejde sustredenie, musela som si pospat chvilu ale nepomohlo. Na olovrant som si dala ryzovy chlebik so syrom a jablko a mandarinku.

klimta

tak krásne sa to číta :)
felicitas GRATULUJEM GRATULUJEM GRATULUJEM GRATULUJEM GRATULUJEEEEEEEM :)))
uvidíš,aký je to super pocit,keď ti začnú takéto "čisté" dni pribúdať ;)
urobila si dobre,že si o tom mamine povedala..máš guráž,klobúk dole..ja som sa nikdy neodhodlala..

xx_yy: za koníčky som sa pýtala,pretože veľa dievčat kt.majú bulímiu nič nerobí...keď je veľa času,myslí sa na blbosti..šport je na to najlepší liek:D
vyprdni sa na "starosti" typu "čo budem jesť na výlete"..(ideš sa tam predsa zabaviť nie? neoplatí sa kaziť si príjemne strávené chvíle jedlom ;))
spravila si mi inak chute na dusenú kapustu...hmmmmm..čo s tým :D

fruttia-s tou rozžuvanou žuvačkou si ma potešila haha :D keď som sa včera večer pozrela do zrkadla zľakla som sa :D kruhy pod očami..fuj :D
zvyčajne s bolesťou hlavy nemám problém...asi nie som zvyknutá na tie kvantá učiva..dúfam,že sa to postupne bude zlepšovať :D
za bezkofeínovú kávu..tiež som rozmýšľala,že ju začnem piť..zdá sa mi,že začínam byť na kofeíne mierne závislá...ako chutí? cítiť rozdiel?

[zruseny19]

felicitas, to mas teda najsuper mamku. Prajem ti aby ti pomohla psychicky. Je super sa s niekim podelit, napriklad niekedy by som co nedala za to ,aby som vedela niekomu zavolat ze "och, fuj, vela som jedla,tlsta budem" a ten druhy v telefone by mi povedal ze "nevadi, nech si hociaka, ajtak ta lubim, a zdravie je najdolezitejsie" ... :)

S tym odbornikom... skus to sama zvladnut, teda s nami :-) a ak to nepojde,tak mozest ist k odbornikovi (psychologa odporucam, kedze psychiater ta napcha liekmi, a to nechces asi, to je dost zle potom odvykat, plus si prilis mlada na to..a myslim ze to zvladnes aj bez ).
Prajem krasne rande..mm,teda obed :P

Baby, som rada ze si pomahame...

felicitas

bozeeeee ja by som Vas najradsej vystiskala... :))) uplne rozmyslam preco som toto neurobila uz strasne davno!!! mamka bola najprv riadne prekvapena asi... a chce mi pomoct... je proste super. ked som jej dnes povedala ze som vcera negrcala tak sa skoro rozplakala.bude ma drzat viem! akurat neviem ci mam ist aj ku odbornikovi alebo mi budete ,,stacit,, vy odbornicky :)
na dnes som sa dohodla s chalanom s ktorym som sa vcera spoznala na obed... ani nevie ako mi pomoze :)
pekny dnik Vam a zivotu zdar!