Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

mrska

ahojte...
ja viem že to všetko tak je,jedlo mi posledný rok vzalo veľa života...stále sa kontrolujem,a ked niečo pokazím tak sa viem potrestať,vracaním alebo prehánadlom...rada by som to zmenila,možno by to chcelo nejakého psychoterapeuta,ale tu u nás a ani v najbližšom okolí sa týmto nikto nezaoberá....
v piatok idem k psychiatrovi po lieky,som zvedavá čo povie...jemu išlo hlavne o to aby som pribrala ako aj mojmu mužovi...ale tu ide aj o hlavu tam to začína aj končí....
viete kolko krát som už olutovala to že som držala tú debilnú diétu?
a máte pravdu ja len prežívam zo dna na den...práca,domov,práca,domov...
aj by som sa šla niekam pozrieť ale moj muž je najradšej v prírode,a ja by som šla trebárs aj do divadla,kina,na nejaký koncert...no proste kultúra...
ach baby....som zo seba znechutená...
chcem pre to niečo robiť,pár dní sa mi darí,a potom zasa bác...
vždy začínam od nova...
tak ja sa budem snažiť....
dakujem za podporu...
ahojte..

klimta

ach mrska..chápem,čo prežívaš..musíš si však uvedomiť, kam to celé vedie..resp.kam to nevedie..
určite si krásna žena,stále mladá..nechceš predsa nasledujúce roky ničiť samú seba,dookola riešiť jedlo,preháňadlá a všetko čo s tým súvisí..
potrebuješ vrátiť späť energiu a tým aj chuť do života,pretože ako vraví Maomam,ak to takto pôjde ďalej emočne vyprahneš a začneš bezducho prežívať jedeň deň za druhým (prešla som si tou fázou-viem,o čom hovorím)..o tom to predsa nie je.."život je krásny,len treba nájsť jeho čaro" :)

Maoam

Mrska, ja ta citam :-). Jasne, ze musis byt velmi chuda, pri 49kg na 164cm vo veku 37r a s dvoma detmi na krku. :-//
Ale mam pocit, ze nech ti ktokolvek cokolvek povie, aj tak si urobis po svojom. Sama musis prist na tom, ze chces zit inak a ze tudy cesta nevede. Vsetko kontrolujes, planujes, vobec si uz nevies nic uzit, ani len blbu oslavu v praci, kde su same dobroty.
Vnutorne emocne postupne zahynies, Mrska.

mrska

ahojte..
možno to niekto číta tak niečo popíšem...
včera bol hrozný deň,pohádala som sa z manželom kvoli PPP,vraj sa mu zdám čoraz chudšia,čo vobec nie je pravda,
tak som šla najedovaná spať,a ešte v noci chrápal tak som o pol štvrtej vstávala...
a ešte večer mi tak chutilo jesť tak som všeličo pozobala,a nakoniec to aj tak dopadlo zle,ale nevracala som,ani nič len som bola hrozne vytočená...
kurnik už som na to asi sama...
dnes by som si chcela trochu oddýchnuť hlavne od práce v robote,a trochu nabrať síl,no uvidím ako bude..
raňajky budem mať activiu+dobrá vláknina+2 hobits keksy
desiata jablko a mandarínka...
obed zel.šalát+rybie filé+koláčik
olovrant acidko+ovs.otruby
večera zel.šalát+4 bielka a asi tvarohu trocha....
no tak sa ozvite a majte pekný deň
ahojky..

mrska

ahojky a kde ste dievčatá...nejak to tu flákate....:)
tak ja som sa včera zasa upreháňadlovala,viem sama že to nemá zmysel ale niekedy to už nemôžem vydržať,ked som spuchnutá z tej zápchy..maoam vyskúšam to čo si písala...
dnes sme mali v práci oslavu...a samé dobroty všetko rozvoniavalo,a ja som tam sedela ako keby som bola robot,ale som vydržala,ale aspon som sa zasmiala...čo už ked je hlava sprostá trpí celé telo...
manžel prišiel po 10 dnoch a moc nebol spokojný že som stále taká istá,ale ja som pribrla trocha...
dnes som mala na ranajky acidko+ovs.vočky
desiata jablko
obed zelenina,cottage cheese+2 viaczrnné chlebíky,hruška,koláčik
olovrant jogurt+ovs.otruby
večera ani neviem lebo sa berieme niekde na nákup,tak neviem či budeme niekde jesť,asi áno,to by som si dala kur.prsia+zeleninu....
chcem už trocha nakúpiť darčeky na vianoce....
tak sa majte fajn a ozvite sa....ahojky

Maoam

Mrska, pisala som nedavno, ze vam tu nebudem do vasich veci kafrat, chcem ti ale napisat, k tvojej zapche, ak beries Tramadol a ine lieky (antidepresiva, anxiolytika, ktore tiez vedu k zapche) mala by si denne pouzivat Lactulosu, ako prevenciu proti zapche, je to prirodne laxativum, dostanes v lekarni, najlepsie ako sirup a vela pit pocas dna, malo by sa to upravit s tou zapchou + doplnaj lactobacily, lebo mas dorantanu crevnu floru, preto mas nafuknute brucho a dolezite je nabehnut na pravidelne kazdodenne vyprazdnovanie, budes zdravsia a budes mat v tele menej toxinov

mrska

Ahojte...dnes mrazivé ráno,ced ma skoro piclo ked som stála na zastávke...
felicitas,áno mám veľmi veľa práce a dosť náročnej na psychiku.a ja sa ešte liečim na depresiu užívam dosť liekov,robím asistentku obchodnému riaditeľovi,som stále pod tlakom...
ale čo už...ja neviem ale ja si pripadám ako by som mala ešte niečo zo sebou urobiť,že keby som mala menej kíl tak to už bude OK,ale asi ani potom by som nebola spokojná...
strašne som chcela mať 45 kg...a potom už prestanem blbnúť....na to že mám 37 som dosť naivná....
a ty felicitas tiež pekne napreduješ,ten cukor bol fajn nápad...
baby vy ste mladé musíte to dokázať...pre vaše budúce rodiny,pre vás aby ste si užili život....na mna už kašlať...na vás mi normálne záleží...držím moc palce..
fruttia pekne pokračuj...a nechod tak neskoro spať....
ja som mala dnes ráno jogurt
pohánka + 2 keksy hobits
desiata jablko
obed zelenina,viaczrnný chlebík,syr šunka,paprika,koláčik a jablko
olovrant jogurt+ovs.otruby
večera zel.šalát+egg cheese
krásny deň...

[zruseny19]

ja dnes kratko,zachvilu vstavam...elicitas,ako?zvladla si to bez vracania-?
ja dnes velice fajn,ako zdravy clovek.....tak dobru:)

felicitas

Baby ahojte :) vy riadne makate v skole az mam z toho zly pocit... :D ale od zajtra aj ja zarezavam! slubujem! hadam vam vsetko vychadza podla planov...
mrska: aj ty sa nejak zavalujes pracou! ja som si necitala vsetkych 63 stran co ste si tu pisali, tak som ani nevedela kolko vazis.. neviem si predstavit ako mozes byt zaoblena v bokoch s takou vahou... chapem co prezivas vidiac tie zeny na uliciach...prezivam to iste, niekedy ich ,,obvinujem,, ze robia to iste len im to viac zabera...hoci viem ze to nie je spravne...skus vzdy potom mysliet na to, ako ta maju radi ludia v tvojom okoli :)a nerob si z toho, ako si na to reagovala tazku hlavu! zajtra bude novy den a lepsi!vies, ze stres vobec nema priaznive ucinky na organizmus...zbytocne zozieranie sa nikam nevedie...
poslednych par dni som sa tak drzala, takmer bez myslienky aby som to urobila..dnes to bolo kriticke kedze som si dala cukor do caju a pred tym 2 jablka... caj si nikdy necukrim neviem co ma to napadlo...tak moc som chcela ist to poslat prec...ale serem na to! idem radsej von... musime ostat silne
pekny vecer a zajtrajsi dnik....

mrska

Ahojte...
tak včera toho bolo veľa v práci,a dnes to isté,ani neviem čo skor....
všimla som si aj dcéra mi to povedala že som sa zaoblila v bokoch,že mi to pristane...no ja som skoro odpadla...potom ľutovala že mi niečo povedala...a ja som si bola dať preháňadlo...som ja ale krava teraz vo mne buble ako v hrnci,ja neviem či sa stým dokážem vyrovnať...mám tých 49 kg.ked vidím všade tie chudé baby pripadám si hrozne...že nedokážem si udržať váhu a byť štíhla že som uplne nemožná...mám pocit že si každý hovorí ako pribrala...no neviem...dnes to bude blbé,mám aj bielkovinový deň....
klimta si vegetariánka?lebo máš podla mna málo výživny jedálniček na tvoj vek...asi....
fruttia aj ty máš ako vidím toho veľa v škole...drž saa hlavne papaj...
tak pekný deň....