Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

Maoam

Mrska, deti tym extra nezatazuj, su to deti, potrebujes vekovo rovnocennu dospelu kamosku, s ktorou by si mohla niekam vypadnut, zazit kus radosti, nie iba povinnosti, robota, domacnosti, muz. Skus nejaku zoznamku, v praci kamosky skor nehladaj, to sa moze dost vypomstit.
Myslim, ze kamoska by ti bodla, uvolnila by si sa, mala s kym pokecat, ist na kavu, do mesta...do kina a tak. Chvalim ta za to, ze sa snazis jest :-).

mrska

Maoam ahoj...tak mažel hovorí že jesť toľko zeleniny na obed aj večeru,ale ja tam mám pár listov šalátu,2 paradajky,a menšiu uhorku,niekedy papriku alebo brokolicu....ale jedávam normálne práveže mne chutí jesť,jem kuracinu,včera ryby,v robote chleba obložený,alebo tuniaka,cottage...čo mám doma...potom si dávam ešte aj koláčik z ovs.otrúb čo si pečiem sama,alebo jablko,niekedy aj cereálnu tyčinku...a jem 5x denne,ale moje potraviny tzv.bezpečné,čo si sama nachystám...
a kamarátku ani nemám som dosť samotár...a v práci kedže sme chránená dielna tak sme tam 3 choré na psychiku..
ale niečo musím vymyslieť lebo poznám len kopec práce,riešenie jedla,a doma sa niekedy porozprávam s deťmi,ale tie riešia aj svoje problémy a niekedy ešte musím riešiť aj ich problémy..ale s dcérou sa dá,len ju nechcem zaťažovať moc mojim jedlom...
asi tak to je....ahoj...

Maoam

Mrska, celkom som nepochopila, ze CO este tvoj muz nevidel, jest niekoho salat, alebo jest salat tak ako ho jes ty?
Ak to druhe, nejak sa v tom babres, prilis dlho alebo co?
No ked ta tak citam, tak nadobudam pocit, ze emocna podpora v tvojom okoli a partnerstve = skoro 0,
o to tazsie vsetko.
Mrska,mas nejaku dobru kamosku? taku, co nema PPP? Ale dobru dusu, empaticku osobu? Ak ano, tak s takou by si mala vyrazit do mesta, trocha sa rozptylit, ked je muz prec a deti su velke, mohla by si s takou ist aj do kina alebo divadla, na vystavu, ved po tom tuzis! A na kavu, na obed...chapes proste zmena a hlavne ist von a zazit nieco, co ti urobi radost :-).
A ked taku babu nemas, tak hladaj, zoznamka a pod. Vela zien je osamotenych, zvlast tie introvertnejsie, nezapadaju medzi pipky a pod. Nie si sama, ver tomu.
To ma len napadlo, ez mozno by to bol krok vpred u teba, kebyze niekoho mas.

mrska

colala...tak toto nám tu ale nerob...tu nechudneme...bojujeme s PPP..si len dieťa,nerob hlupoty,ja mám 37,ja som už niečo zažila ak sa tomu poddáš ver mi že život bude moc,moc ťažký,a on bude aj bez tvojej anorexie ťažký,žiadne chudnutie....

mrska

ahojte...
no ja viem že to už nikoho nebaví stále so mnou niečo riešiť,ale ja by som ani možno tak neuvažovala len moj manžel mi to niekedy často pripomína,rečami typu:to tá tvoja dieta,čo si to vymyslela,vidíš čo si porobila,a mna to strašne hnevá lebo som to už aj pred ním velakrát olutovala,a nemienim sa vracat stále do minulosti...
a včera na obed to dodrbal na 100%,chcela som s nimi jesť,a ked som začala jesť šalát tak povedal to som ešte nikde nevidel...a to ho jedávam vždy...tak mi prestalo aj chutiť jesť,nechala som to tak a najedla sa až ked dojedol on...a potom som šla vracať....ale nedala som toho moc von...a aj tak mám pod okom a na oku podliatiny...
dnes neviem ako bude....
klimta máš pravdu asi pojdem niekam von aj s niekým iným...niečo naplánujem na sobotu,lebo muž ide zasa na 10dní,deti chcú ísť na nákup na vianoce,lebo im dám peniaze nech si sami kúpia oblečenie,aj tak majú svoj vkus,tak možno pojdem s nimi...a pozriem zajtra aký program je v okresnom meste a možno pojdem...
dakujem vám za všetko...ahojte...
fruttia a xx_yy ozvite sa....dufam že ste ok....

klimta

prečo teda nejdeš?? vyber si,na čo máš chuť-zober dcéru,kolegyňu-kohokoľvek..a odreaguj sa..prospeje ti to..
hlavne sa prosím neopúšťaj..

winki

Mrška, zamysli sa nad tou vetou čo si napísala: už som na to asi sama A porozmýšľaj, prečo asi?
Nikoho, ani tvojich najbližších nebude donekonečna baviť držať ťa nad vodou.

Colala

Ja mam 13 pred 2 rokmi som važila len 19 kil, začala som viac jesť a už važim 40 kg .Teraz zase chcem schudnuť aspoň na 35 kg.