Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

[zruseny19]

mrska,tak dufam ze si sa uz dala doporiadku. dopraj si cieerny cajik a oddych.
ja som dnes skoro zomrela od hladu v skole,teraz som sa najedla a teraz mam vycitky. takze tak. ale idem s priatelom do kina,juchu. :)

mrska

ahojte...
asi sa mnou prehnal len nejaký vírus,dnes už je lepšie ale som slabá ako čaj..
fruttia som naozaj rada že to takto pekne zvládaš...a máš pravdu najlepšie je nepodladnut pokušeniu sa prejesť a potom vracať...a dávaj si pozor na svoje zdravie 2 roky je už dosť...
lo.day tak ty si na tom podobne ako ja...jem dietne a ked podlahnem tak vraciam..ale ty nejako dlho že 3 hod.ved to ta musí boliet celý človek...nerob to lebo si mladá a podlomíš si zdravie..skús sa hlavne stravovať často a menej...
klimta ako sa darí...škola ok...
xx_yy chýbaš nám tu...
tak pekný deň prajem....
ahojte...

[zruseny19]

ahojte, jaj take ste zlate ze sa na mna pytate :) diky, zvladam to. Prave som dokoncila svoj pohar bezkof. kavy na dobru noc, ale inak cely den som sa stravovala normalne, cize nie vela sice, ale pravidelne a bez vracania. Trochu ma stve ze stale nemam menzes, uz mi meska 3. tyzden.. ale stale pevne verim ze sa mi podari ho ziskat spat ked budem vazne nevracat.

klimta, ano tie kila po orechoch budu v tvojej hlave :D ale super,ja by som sa strasne rada stravovala takto, lenze nemam na to financie a cas si to vymyslat.. ale teba podporujem. inak necuduju sa ti ludia ze preco tak jes?

mrska, ach to mi je luto, vyliec sa! mas nejaky virus? alebo uz totalny kolaps(snad nie).. daj vediet ako sa mas, prajem skore uzdravenie.

lo.day, mala by si obmedzovat tie zachvaty zrania,lebo inak ta ovladnu a budes mat chut sa prejest kazdy den.. ja mam tiez chut si len tak dat nejaku sladkost a pekne potom vracat a nepribat.. ale to nieje zdrave a navyse nechcem si postupne vyplut vsetky zuby,takze som to stopla. tak drzim palce nech sa ti to podari. uvidis,aj zrak sa ti upravi (inak tiez sa mi zhorsil.. cim dalej,tym viac neziaducich ucinkov vidim na sebe po 2 rokoch B...:( )

lo.day

ja mám skor takú /diétnu/ bulímiu :D teda ked jem normálne nevraciam..ale keď mám nutkanie tak sa prežerem jak prasa a vraciam tri hodiny :-(
snažím sa tie moje obžerské orgie obmedzovať ale horko ťažko :-(
myslíte si, že keď sa toho tu zbavím, že sa mi vráti aj ten zrak do normálu? štve ma to :-( predsa mám len málo rokov..
mrska- dúfam, že ti je už lepšie, tie stavy poznám že najradšej by som mala obojstranný záchod :/
klimta a wanillka - vy máte super jedálníček...podporujem vás veĺmi, aby ste to v sebe udržali :-)
fruttia - ako to zvládaš ďalej?

mrska

Ahojte...
ja som dnes musela isť z práce domov lebo som v noci vracala a mala hnačku...no des..nevedela som čo dať do WC,či hlavu alebo zadok...mna už večer bolela hlava aj mi bolo nejako divne...ale musela som isť do práce urobiť aspon faktúry...no ja som si myslela že tam v noci umriem...teraz mi je tiež tak divne sa mi točí hlava...
ale som sa najedla ráno,a nejak mi nebolo dobre...
dufam že ked sa naobedujem tak mi nebude blbo...
fruttia gratulujem že si to prekonala,len tak dalej...
klimta ovocie je ok predsa...hlavne že si si tak pekne povedala-niečo pre zdravie,to by sme si mali povedať vždy ked sa najeme...
wanillka...ano može to byť častým vracaním,ja ked vraciam tak sa mi urobia okolo očí také podliatiny krvavé...a aj sa mi zväčšili aj slinné žľazy...skús s nami bojovať proti PPP....je to tažké ale aspon vydržať čo najdlhšie bez vracania...
lo.day...skús sa niekomu zdvoveriť...ale nie každý to pochopí aj ked povie no jasne chápem...to vie len taký čo to prežíva aký je to boj...a oplatí sa bojovať hlavne kvoli sebe...
tak sa majte fajnovo....

klimta

fruttia-to je super!!! spamätať sa potom,ako sa rozhodneš ísť zvracať si vyžaduje silu a tú máš!!! :)))

nie..nechudnem..len sa mi nerobia "tukové boky" :) akurát keď zjem viac orechov zdá sa mi,že som strašne pribrala..ale to bude asi iba v mojej hlave :)

lo.day-je super,že si sa rozhodla skončiť..tu podporu určite nájdeš :)
škola stresuje všetkých :D..si maturantka?

R: ov.šalát-2 banány,pomaranč,hruška,suš.kokos
D. vlašské orechy
O.- ešte neviem,čo si dám..mám hroznú chuť na tekvicu :D

xx_yy-ako sa ti darí?

Wanillka

ranajky = nič
desiata = 2x croissant , 1 mliečna žemľa
obed= polievka
olovrant= musli tyčinka
večera= 1x rožok so syrom

lo.day

ahojte baby :-)
mám 18 a trpím bulímiou rok. Teraz sa mi zhorsil zrak..nemože to mať súvis? vám sa nezhorsil pri B.? každopádne s tým chcem skončiť ale oporu doma nemám..našim ide iba o známky :-( a mňa najviac stresuje škola :-(