Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
fruttia, zabudla som na mentos cukríky pred chvíľou. Stále som mala chuť na sladké, už od obeda:(
cry, toto je este malicko pre zdraveho cloveka by som povedala. kludne sed na zadku a radsej si tu pisme chvilu :) a navyse,jedla si strasne zdrave veci len...
a posledne dni sa mam aj ja zle, od vcera som doma, mama sa ma cely den pyta co som v letargii cely den.. hm, nuz. nebavi ma moc nic teraz..
fruttia, o
5:30 2x 120g jogurt,
14hod- tanier rajčinovej polievky zo sáčku,
okolo 16hod- 2 jablká,
17hod- omeleta (2vjacia, 4 kolieska šunky, 2 plátky eidamu).
Som z toho nervózna. Neviem či ísť na prechádzku rýchlym tempom- nie že by sa mi chcelo..
Inak sa mám zle, trápia ma veľmi depresie, neviem čo robiť... lieky užívam ako mám, ale nepomáha to.
cry, co si jedla?
Klud, aj ja mam dnes.. cely den sedim nad knihami,ziaden pohyb,to uplne nenavidim... tak sme dve. musime to vydrzat. ako si na tom inac?
Ahojte, dievčatá,
mám strašné výčitky z jedla:( Preháňadlo nechcem.. neviem ako to vydržať... tú nepohodou.. nervozitu z toho...
jaj, mrska:
hej, v skole chodim na obedy,ak mam cas... tak si davam nieco zeleninove, bezpecne :D
ale ak nemam cas tak idem do bufetu akoze si nieco vybrat,a tam nic neni,len pecivo, tak si nakoniec bud dam jogurt alebo nic, lebo pecivo si nedovolim.. je to chore. :( ale co uz..
Ahojte...
ja sa prave ucim na 2 zapocty :/ uplne hrozny semester mam. S jedlom to vyzera dobre, vcera som dokonca jedla aj kusok z torty :) nehovorim ze som nemala vycitky ale dali sa prezit.. kedze som doma tak som sa odvazila,a vazim menej, cize zle. preto asi nemam menzes.. tak sa snazim pribrat.. (velmi tazke to je ,moja psychika je nastavena proti pribratiu). ale mame oslavu cez vikend cize tam bude jedla az az...
mrska, len oddychuj cez vikend,strasne vela pracujes.. a prosim tie prehanadla uz neber, ucime sa o nich, je to riadny humus.. len si pokazis funckne creva.
klimta, gratulujem k Acku :) som rada ze sa ti dari, a celkom pozitivne prispevky mas,to sa mi paci. Cize si ani nevracala uz hodne dlho nie?
ahojte...
dnes len na skok mám veľa práce....
klimta chodievam spať tak o deviatej,ale na to že užívam lieky na spanie sa podľa mna budím skoro...
a na víkend sa ani nikam nechystám...deti idú na nákup vianočný,aj s priateľmi tak sa tam nebudem motať,ale urobím si taký odpočinkový deň...aj sa teším...
klimta blahoželám k skúškam,si šikulka,a s jedlom je to v pohode?
ja, zatiaľ som v pohode,kým váha neukáže nejaké blbé číslo....
už aby som bola doma...
majte krásny deň a veľa síl....
ahojte a píšte...
ahojte baby :)
taká som rada,že sa tento týždeň skončil :D..zo včerajška na dnes som spala hodinu a pol :D..oplatilo sa..všetko za A :)))
mrska-o koľkej ideš do postele? verím,že musíš byť vyčerpaná..
bola si cez víkend v tom divadle?..ak nie,chystáš sa? :)
fruttia- ohľadne financií..dá sa to..len musíš hľadať cenovo najvýhodnejšie,občas s tým zabijem dosť času.:)
čudujú..všetci :) paradoxne tí,ktorí sa stravujú najnezdravšie majú najviac blbých rečí :)
zvykla som si :)
užite si piatok aj víkend!! :) ja budem poctivo dospávať :D
dobré ránko...
dnes som v robote skor lebo mám vela práce....
včerajší deň bol v pohode tak dúfam že aj dnes bude čo sa týka jedla ale aj práce...síce som v strese a pod tlakom čo ma niekedy napadne sa prejesť a to by bola cesta do pekla...aj dnes mám nejaký stiahnutý žalúdok...
ale som sa naraňajkovala a teraz mám kávu...
fruttia jedávaš aj v škole?lebo ked je človek dlho hladný tak potom zje čo príde...a je fajn že idete do kina,tam sa odreaguješ a ešte aj s priateľom,pekné..
zasa sa začínam budiť ešte pred štvrtou,chvíľu som mala pokoj a znova...som už aj z toho aj vyčerpaná...a stále aj ráno cvičím na stacionárnom a ešte som pridala behanie 10x hore dolu 15 schodami...
dnes som mala raňajky jogurt+pohánka+2 keksy hobits
desiata jablko
obed zelenina,cottage cheese+2 viaczrnné chlebíky,sojový jogurt
olovrant jogurt+ovs.otruby
večera zel.šalát+egg cheese a možno tvaroh...
tak pekný deň a veľa síl...
dajte žienky o sebe vedieť,ako vám je...