Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

mrska

caute...
xx_yy tak konečne...ale som rada že s tým bojuješ,aj ked niekedy to nedá ja viem ,ten sprostý hlas v hlave čo nás núti toto robiť...sme ako rozdvojené osobnosti...uži si oslavu,a chod častejšie von s priateľmi...
klimta tak ty sa držíš veľmi dobre..gratulujem od oktobra nevracať je fajn...
a ten víkend bez detí je celkom fajn:)
o tej nespavosti som hovorila aj lekárovi,dal mi silnejšie lieky,ale nič,ja zaspím ako hned po lieku,ale ako príde ráno 3-4 hodina koniec,už nezaspím,musím vstat,ja nevydržím ani v posteli poležať cez víkend,že len tak bez spánku....
no a dnes som už niečo upratovala na vianoce v obývačke aj spálni...nedokážem len tak sedieť kurnik stále do niečoho musím dlabať...po tom lieku od bolesti mám energiu na chvíľu tak som to využila..
na desiatu som si dala 2 jablká...klimta dala som na teba už zjem aj 3-4 jablká denne....a teray mám kávu a pojdem si dať čaj....
tak sa majte fajn...a žiadne hlupoty..:)

klimta

do tretice :D
z víkendov mám vždy blbý pocit-ako povedala mrska,keď sme samé,robíme blbosti..
asi sa zbalím a pôjdem sa učiť niekam do mesta..
tak sa zatiaľ majte :)

klimta

aha,zabudla som..nezvracala som od začiatku októbra..mala som nejaký skrat,bola som tu sama,plno jedla...preto si nerobím veľké nákupy

nezvládam sa potom učiť..len hľadím a ležím ako mátoha bez energie :)
pozorujem na sebe zmeny-vlasy,pleť,nechty,menzes sa vrátil..dúfam,že keď pôjdem na Vianoce domov,nikto mi nepovie poznámku typu "vidíš,ako dobre vyzeráš,keď nie si tak vyziabnutá"..alebo niečo podobné..stále som na postavu dosť háklivá a už sa "na záchod" vrátiť nechcem..:)

klimta

ďakujem baby:)
mrska- rozprávala si sa o nespavosti so psychiatrom? ak áno,čo na to hovorí?
aj deň bez detí občas dobre padne nie? :D

fruttia- tak som sa pobavila na tom bufete :D..ja robím to isté :D..naklušem do pekárne ako veľký šéf a vždy sa to skončí slovami "tak ja vás poprosím jednu vodu" :D aach...
zápočty máš bud.týždeň?
peknú a hlavne bezstarostnú oslavu prajem ;)

xx_yy

ahojte baby .. :)

dlho som sa neozyvala.. nemala som teraz moc casu ..

s vracanim na tom nie som bohvieako .. niekedy sa ovladnem, niekedy nie ... ale proste neznasam ten hlas v hlave , ktory mi zacina kecat vzdy ked dojem .. :(

.. idem si precitat starsie prispevky, lebo nemam prehlad co sa tu deje :-)

ranajky - aloe vera activia,skorica,ovs.vlocky , polka bananu
dalej dnes este netusim.. caka ma oslava, tak na mna budu cihat same torty,chlebicky,oriesky,chipsy.. ach ..a sladke napoje !!

ale baby, vsimla som si,ze ked som vonku .. s kamaratmi a super sa bavime, tak vypijem hocico .. vcera som vypila hadam aj 300-400 kcal .. ale netrapilo ma to tam.. az doma prislo "vytriezvenie" :(( ale nevracala som ... ked som s niekym tak sa dokazem tak super ovladat a navonok vyzerat ako "normalna"...

tak.. idem sa ucit.. :-)
peknu sobotu kazdej ! drzte sa

mrska

Ahojte...tak ste si tu pekne popísali...ja som šťastná že je víkend...fuj ved včera som si myslela že mi vytrhne mozog..v práci stres,prišli obchodný zástupcovia,chodia vždy v piatok,kopu faktúr,volaní,riešení,ja som bola ako v prievane,mna normálne bolia nohy čo som chodila z kancelárie do kancelárie...ešte som sa aj zobudila a mám bolesti v chrbte....no ale dnes budem váľať šunky....
milá cry prečítala som si čo píšeš,ja ta chápem aj ja mám pocit že mám väčšie depresie,včera som mala isť k psychiatrovi ale nerobil...chcem si pýtať niečo silnejšie...a ked máme ešte problémy z PPP tak je to o to horšie....a smrť prosím nerieš ona príde po každého,nič to nevyrieši...ja som to zažila doma,otec to urobil,je to hrozné už nie pre neho ale pre nás čo sme ostali,a ja som ho našla a doteraz mám problémy...možno nemáš takú blízku osobu alebo si to len myslíš že by si nikomu nechýbala...ale to nie je pravda,máš aj wyx...a určite jej na tebe záleží...verím tomu....aj ja som mala niekedy také myšlienky,ale ked som si pomyslela ako by bolo mojim blízkym....skús si písať denník pocitov niekde som to čítala...a potom ked bude plný ho spáľ....vypíš svoju bolesť....a teraz som tu aj za strigu že?:)držím palce...
fruttia asi veľa pracujem,sme pod tlakom každý deň,sem tam je nejaký voľný deň...aj ked máme nejakú chatu tak tam riešime robotu,no des...
ale aj ty máš veľa učenia...a torta je super....zvládla si to...
aj ja dúfam že tie prehánadla už nechám na pokoji...
dnes som mala acidko+ovs.vločky a pár sušených jablk....a normálne je mi na vracanie....ale to držím v sebe...dala som si čaj a idem si dať kávu....dúfam že dnes bude deň ok lebo som sama doma,že nebudem vymýšľať...
na obed si chystám filé a šalát...
tak pekný víkend...držte sa všetky...

[zruseny19]

tak to budes mat krasny vikend,prajem vam pekne chvilky. :) a uspesnu navstavu u psych.... a teraz peknu prechadzku.

[zruseny22]

fruttia, z Ba nie som:( Ale zajtra asi do Ba na víkend pôjdem, do pondelka, lebo v pondelok mám psychiatričku a budem asi spať u našej wyx, ktorá nás sem občas chodí pozrieť.
Nech sa ti darí v učeníčku, nech ti to dobre myslí.