Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

[zruseny19]

tak prijemnu prechadzku, snad sa ti zlepsi nalada. Ja by som sla tiez,ale tak teraz mozem ist sa ucit... dufam ze sa mi bude darit.
inak ak by si bola z ba (asi niesi) tak by som sla s tebou :)

[zruseny22]

fruttia, vieš čo? Ja sa musím obliecť a fakt musím ísť aspoň na 1hod na prechádzku maxi rýchlym tempom, fakt mám dnes hrozné výčitky.
Držkaj sa.

[zruseny19]

klise to nieje. ak sa zamyslis,tak urcite je aspon par, mozno ozaj len par, ale predsa su.. ktori by trpeli kebyze odides z tohto sveta.

[zruseny19]

ano, to poznam.. z 12 hodin sa ucim max. 2 intenzivne.. aj to len nejakym zazrakom...
myslienky na smrt.. je to hrozne ze taketo sme mlade a take veci nas napadaju,ale aj ja po tom tuzim, ale viem ze sa nezabijem, nechcem ublizit nikomu s tym. existuje totiz par ludi ktorym na nas zalezi,vies? :)

[zruseny22]

fruttia, ja som to mala rovnako, v škole stále vyznamenaná a pod. Ale poviem ti, že teraz, keď sú tie depresie také silné- nie som schopná ničoho. Jediné na čo myslím je samovražda, myšlienky na smrť a pod. Nemám problém si prečítať knihu do školy, ale keď sa to mám ísť bifliť, len pri tom doslova sedím, kľudne aj niekoľko hodín, ale nič z toho... myšlienky mi stále odbiehajú inde.

[zruseny19]

ja mam take strasne nutkanie aby som bola perfektna aspon v skole,ze robim uplne vsetko pre to aby som napisala odbre tie zapocty... a ak sa mi nieco nepodari ,tak stratim chut zit... a este dnes ma mama valcovala cely den ze sa o seba nestaram,blablabla...

a mentos cukriky su nic :) ak mas chut na sladke,tak si daj sladke,jja som mala tiez maly kus torty...

[zruseny22]

fruttia, ja mám také silné depresie, že nie som schopná sa ani učiť, aj skúšku, ktorú som mala mať zajtra som odložila na 7.12. :( V pondelok idem na kontrolu ku psychiatričke, ale aj tak tam nič neporiešim ako vždy:(